Fin treningsøkt på Intility

Vålerenga og FFK spilte torsdag en lunsjkamp på 2x30 minutter på Intility, det ble en fin gjennomkjøring for rødbuksene.

2 ganger 30 minutter
Denne uken er det landslagsfotball som gjelder, og med pause fra seriespill var det duket for en aldri så liten treningskamp på Intility Arena mellom Vålerenga og FFK. I denne sammenhengen er liten riktig beskrivelse, kampen var nemlig over 2x30 minutter. 

Love Reuterswärd, Oscar Jansson, Philip Aukland, Nicolay Solberg og Håvard Åsheim var ikke med på kamp, men de som var friske og raske fikk vist seg frem på hjemmebanen til Enga. 

God prestasjon
FFK spilte godt både i forsvar og angrep den første omgangen og kunne ta en pust i bakken på stillingen 3-0. Riki Alba satt 1-0 alene med keeper etter en flott bakromspasning av Mads Nielsen. Kaptein Kjell tryllet frem både en tunell og skudd i vinkelen etter å ha blitt satt opp av Taofeek Ismaheel. Og sistnevnte stanget inn 3-0 rett foran mål etter et strøkent innlegg av Ludvig Begby. Ismaheel kunne fort hatt et par mål til også, men siktet var ikke helt fininnstilt på de to andre store sjansene han hadde i løpet av omgangen. 

Etter hvilen var FFK veldig nærme 4-0 etter lekent spill nedover venstresiden, men Kjelsrud Johansen rakk akkurat ikke frem for å sette ballen i mål fra kort hold. I stedet kunne Vålerenga noen minutter senere utligne med et godt plassert skudd fra utsiden av 16-meteren.

Hjemmelaget reduserte enda en gang når en ball ble kriget i mål etter både keeperredning av Karstensen og blokkeringer på strek. Mot slutten kunne (og kanskje skulle) begge lag hatt hvert sitt straffespark, men dommeren lot begge situasjonene gå. Dermed ble det ikke flere scoringer og FFK kunne ta langhelg med god samvittighet etter en god prestasjon i hovedstaden.  

Kjøp billett til Sogndal-kampen!
Neste kamp for FFK er først om 15 dager. 12. september gjester Sogndal Fredrikstad stadion. Billettsalget er åpnet og vi håper så mange som mulig er med på å skape deilig stemning igjen på Stadion!

Kjøp billetten din i FFK Appen eller her: BILLETTER!

Kampfakta
Vålerenga - FFK 2-3 (0-3)
Intility Arena
 
Mål VIF: Opsahl, Thomsen
Mål FFK: Alba, Kjelsrud, Ismaheel

Håvar Jenssen (Aleksander Karstensen 30 min.)

Aleksander Betten Hansen
Mads Nielsen
Ayoub Aleesami (Stian Stray Molde 20 min.)
Ludvig Begby

Adnan Hadzic (Kasander Getz 10 min.)
Jakob Lindström (Alexander Zoulakis 20 min.)
Thomas Drage (Olav Øby 30 min.)

Taofeek Ismaheel (Noa Williams 20 min.)
Henrik Kjelsrud Johansen (Sadir Abud 10 min.)
Riki Alba (Maikel Nieves 30 min.)

Annonse fra Eliteserien: