Filip Stensland lånes ut til Kvik Halden

Filip Stensland (18) går på lån til Kvik Halden frem til utgangen av juni.

12 kamper i OBOS-ligaen

Filip Stensland kom opp på A-laget som 17-åring i fjor og til sammen var han på banen i 12 OBOS-kamper og 1 NM-kamp. Kråkerøy-gutten har avtale med FFK ut 2024-sesongen og er et av de store fremtidshåpene i hvitt og rødt. 

Frem til utgangen av juni skal Filip derimot levere i hvitt, rødt og blått når han nå går på lån til Kvik Halden. Der blir han lagkamerat med flere tidligere FFK-spillere, på Halden stadion spiller nemlig fortsatt Dardan Sæter-Mehmeti, Ole Strømsborg og Filip Westgaard. 

Nasjonal utlånsordning

Filip lånes ut via den særnorske ordningen "Nasjonal Utlånsordning". Det er en mulighet for norske spillere mellom 18 og 22 år i OBOS-ligaen og Eliteserien, til å bli lånt ut utenfor overgangsvinduene, for kortere eller lengre perioder. 

- Filip har en tøff konkurranse-situasjon på midtbanen i FFK og skal han fortsette den gode utviklingen sin så vurderer vi dette som en positiv mulighet. Han får muligheten til å spille Postnord-liga og får spille viktige kamper på et godt førstelag. Samtidig er han ikke langt unna og vi får fulgt han opp godt gjennom god dialog med Kvik Halden. Forteller Joacim Heier. 

Kvik Halden fikk en god start på sesongen med 2-0 borte mot Ullern 2. påskedag. Søndag er Filip også med når Stjørdals Blink gjester Halden stadion. 

Vi ønsker Filip lykke til med oppholdet i Halden! 

Jubileumskamp søndag

Det er allerede solgt over 5500 billetter til FFK-Moss på søndag Gå ikke glipp av denne kampen når Fredrikstad skal feire FFK sine første 120 år! 

Billetter til jubileumskampen: FFK - Moss
Billett til hele sesongen: Sesongkort 2023 

Foto: Pedro Lemos

Annonse fra Eliteserien: