FFK's E-sport-lag spiller NM

Torsdag 19.11.2020 deltok FFK E-sport i første runde i NM i FIFA. NM er en ny satsning fra Norges Fotballforbund og allerede første sesong er det over 100 påmeldte lag.

Lagene som er påmeldt deltar først i ett kretsmesterskap, hvor vinneren fra hver krets avanserer til Norgesmesterskap. I Norgesmesterskapet vil vinnerne fra hver krets møte 14 ulike lag fra eSerien, hvor 16 lag avanserer til Ullevaal for sluttspill.

Målsetningen til FFK Esport er å komme til sluttspillet på Ullevaal, og er på god vei etter 3 seiere mot SK Sprint – Jeløy med henholdsvis 9-0, 5-0 og 2-0. FFK Esport sitt lag består av:

Cato Ek Joachimiak (Cato_EJ) –  Kaptein, og tidligere eSerien spiller for Raufoss Fotball og Sarpsborg 08. Cato har lang erfaring fra eSerien og har vært med fra start. Resultater så langt er 2x Sluttspill og 1 Finaletap.

Martin Ottinsen Thuve (Thuvehimovic) – Tidligere eSerie spiller for Lillestrøm og Kongsvinger IL. Er nå i tillegg til spiller for FFK Eserien, ekspert kommentator for Altibox eSerien.

Neste runde er 10.12 mot ØrjeIL eFotball.

Annonse fra Eliteserien: