FFK lanserer Sørsia+!

I 2023 kan du kjøpe sesongkortet ditt som abonnement på Sørsia, nå lanserer vi Sørsia+!

Tror på å bygge supportermiljøet
I vinter skal det igjen legges enda mer til rette for supporterne på Stadion. Vi så Sørsia på sitt beste våren 2022, i 2023 skal vi sette ny bestenotering! 

Det kan fremstå merkelig å doble kapasiteten på et ståfelt som ikke har vært fullt til enhver tid i 2022, men vi har stor tro på at supportermiljøet i Fredrikstad kan bygges til gamle høyder, sammen med klubbens sportslige satsing. Derfor legger vi nå alt til rette for å huse Norges fremste supporterfelt i Fredrikstad!

Slik blir Sørsia i 2023!
Slik blir Sørsia i 2023!

Abonnement med betaling hver måned
Sørsia blir fra 2023 gjort om fra å gjelde ett felt, til to!. Ståfeltet dobles i størrelse og flyttes nærmere midten av banen. Å være en del av Sørsia betyr at man ønsker å innta en aktiv rolle som supporter hvor man bidrar til å sette stemningen på Fredrikstad Stadion.

Sørsia blir det eneste området på Stadion som tilbyr abonnement på sesongkort. For 120 kr pr. mnd. får man tilgang til en rekke fordeler, som man ikke får ved å kjøpe enkeltbilletter. Prisen på enkeltbilletter skrus opp til 100 kr pr. kamp, for det skal lønne seg å være en del av Sørsia og abonnere på Sørsia+!

Priseksempel:
OBOS-ligaen varer 8 mnd., i ytterste fall kan sesongkort-abonnement kjøpes ved seriestart og sies opp etter sesongslutt. Det gir en pris pr. seriekamp på 64 kroner. I tillegg får du alle fordelene nevnt nedenfor!  

Flere fordeler med abonnement
Som abonnent på Sørsia+ vil du få tilgang på flere fordeler. Bl.a. inngang på alle kamper, for alle lag! 

  • Treningskamper for alle lag
  • Seriekamper for alle lag
  • Kvalifiseringskamper for alle lag
  • Norgesmesterskap, til og med 4. runde
  • 20% rabatt på supporterutstyr
  • Invitasjon til egne supporterarrangement 

Prisen for abonnement på Sørsia+ er kr. 120 pr. mnd., som seg hør og bør i klubbens 120 års jubileum! Bindingstiden er på 6 mnd., etter dette står du fritt til å avslutte abonnementet når du måtte føle for det. 

Leverandøren til hele Norsk Toppfotball
TicketCo ble lansert i Norge i 2013, utvidet til Storbritannia i 2017, og deretter til Sverige i 2018. De siste årene har billettleverandøren vært leverandør for alle klubbene i Norsk Toppfotball, med FFK som en av de mer standhaftige hvor skiftet har latt vente på seg. 

Nå er også FFK over på TicketCo, det betyr en helt ny plattform for deg å handle sesongkort og billetter til kamper på Fredrikstad Stadion. 

Salget starter søndag 20. november
FFK og TicketCo er i sluttfasen av forberedelsene til oppstart av sesongkortsalget. Kun små detaljer mangler før systemet er klart, søndag 20. november åpner salget! 

Stay tuned!

Annonse fra Eliteserien: