FFK låner Mikkel Lassen fra AC Horsens

FFK har kommet til enighet med AC Horsens om lån av forsvarsspiller Mikkel Lassen (22) ut sesongen.

Annonse:

Superligaen i 2022/2023

Mikkel Lassen (22) tilhører AC Horsens i Danmark. Denne sesongen spiller dem i NordicBet ligaen, etter et dramatisk nedrykk fra Superligaen i juni. Forsvarsspiller Lassen fikk med seg 22 kamper i Superligaen forrige sesong, og det siste han gjorde i AC Horsens før avreise til Fredrikstad var å stange inn 3-0 målet mot Helsingør på fredag. Nå blir det utlån til FFK ut 2023-sesongen, samtidig som FFK har sikret seg opsjon på kjøp.

"Jeg er utrolig glad for muligheten til å komme til Fredrikstad. Fredrikstad er en klubb med gode verdier og gode mennesker. Klubben er i gang med et enormt spennende prosjekt, som jeg gleder meg til, at være en del av." Forteller Lassen. 

Allsidig spiller

Lassen er forsvarsspiller, men allsidig. I AC Horsens har han spilt alle posisjoner i forsvarsrekken, i FFK er han tiltenkt å bekle høyre vingback rollen, som også er Lassen sin primærrolle. 

"Vi er godt fornøyd med å låne Mikkel. Han er rask, duellsterk, godt skolert og spiller med et stort engasjement. Så er det også positivt at han kan dekke mange roller, selv om vi primært låner han inn for å erstatte Simen på høyresiden. Vi er også fornøyde med å sikre oss en opsjon, slik at det kan bli langsiktig dersom det er fullklaff for begge parter." Avslutter Joacim Heier. 

Mikkel er på plass på trening mandag og det jobbes for at han skal være spilleklar til onsdagens kamp mot Kongsvinger. Mikkel får drakt nummer 27. 

Folkekamp mot Hødd

Søndag 27. august er det folkekamp mot Hødd! Næringslivet støtter FFK med flere hundre kroner pr. tilskuer, og billettene er dumpet ned til kun 100 kroner, på hele Stadion! 

KJØP BILLETT HER!

Foto: Pedro Lemos
Annonse fra Eliteserien: