FFK låner Jesper Isaksen

Jesper Isaksen (21) skal spille for FFK ut juli, han kommer på nasjonal utlånsordning fra Stabæk.

Nasjonal utlånsordning
Nasjonal utlånsordning var et prøveprosjekt i 2019 og er videreført også i 2020 og 2021. I korte trekk betyr ordning at norske spillere mellom 18-22 år kan lånes ut fra Eliteserien eller OBOS-ligaen utenom overgangsvinduet. Prøveprosjektet har vist seg som en god ordning og hjulpet mange lovende norske spillere til mer spilletid de siste sesongene.

Løpssterk midtbanespiller
Jesper Isaksen kom opp gjennom Kristiansund og det var også her han fikk sin Eliteserie-debut i 2017. Totalt fikk unggutten 22 kamper i KBK før ferden gikk videre til Stabæk i forkant av 2020-sesongen. Nå kommer den løpssterke midtbanespilleren på kortidslån til FFK for å bidra i en tøff kampperiode. Jesper var på plass på FFK-trening tirsdag og går alt papirarbeidet som det skal er han spilleberettiget og aktuell for kamptroppen fredag mot HamKam.

- Perioden etter nedstengingen i april og frem til landslagspausen ble tøff for troppen, og nå er vi i gang med en ny periode med 9 kamper på snaue 6 uker. Vi har hatt litt slitasje på en del spillere, 1. juli drar også Ethan og derfor benytter vi oss av muligheten til å forsterke troppen frem til sommerpausen. Da får vi fordelt belastningen noe mer, kanskje unngå å presse enkeltspillere i situasjoner hvor vi er på grensen og generelt bidra til å holde treningskvaliteten og konkurransesituasjonen oppe. Så blir det spennende å se hva Jesper kan by på. Vi får inn en sulten og ambisiøs unggutt som spiller med energi og aggressivitet, en spiller som kler fotballen vår godt. Forteller Heier.  
 
Zoulakis med god start i Levanger
Mange vil nok lure på hvorfor FFK ikke henter tilbake Alexander Zoulakis, fremfor å hente inn en ny spiller. Joacim Heier forklarer.

- Det var selvsagt et alternativ å hente hjem Alexander, og man kan naturlig vis også stille spørsmålet om det var riktig å låne han ut når vi nå henter inn en annen. Tilbakemeldingene fra Trøndelag er veldig gode og utlånet til Alexander har hele tiden handlet om å optimalisere hans utvikling. Sånn er det fortsatt og vi ønsket ikke å avbryte lånet hans der så lenge ting fungerer godt for han.

FFK takker Stabæk for smidig og godt samarbeid i forbindelse med overgangen!

Bilde fra stabak.no

Annonse fra Eliteserien: