FFK kjøper Sigurd Kvile!

I august ble Sigurd Kvile hentet på lån til FFK, i avtalen lå en opsjon på kjøp som tredde i kraft da FFK rykket opp til Eliteserien.

Annonse:

Signerer langtidsavtale

Helt mot slutten av overgangsvinduet ble Sigurd Kvile (23) hentet på lån til FFK. Den høyreiste midtstopperen ble lånt inn fra Bodø/Glimt, og nå er hurtigtoget klar for flere år i plankebyen. Avtalen løper ut sesongen 2026.

«På tross av at jeg har vært her i kort tid, så trives jeg veldig godt i gruppen og er blitt tatt godt imot av klubben. Jeg lærer masse nytt og er veldig motivert til å fortsette å utvikle meg her i Fredrikstad.» Sier Kvile selv. 

Planen hele tiden

Avtalen med Bodø/Glimt var gjort slik at dersom FFK rykket opp til Eliteserien denne høsten, så ville Kvile bli permanent FFK-spiller. 

«Vi hadde ikke midler til å kjøpe fri Sigurd i august, derfor ble det en kreativ løsning med Bodø/Glimt. Så langt har alt gått som vi ønsket. Vi har klart opprykket, Sigurd bygger seg tålmodig opp og blir FFK-spiller i flere år fremover. Sigurd sitt potensial er ubestridt, nå skal vi fortsette å jobbe målrettet for at han virkelig skal få frem det potensialet her i Fredrikstad.»  Forteller Joacim Heier. 

FFK takker Bodø/Glimt for en ryddig og god prosess i forbindelse med overgangen. 

Annonse fra Eliteserien: