Niklas Lyngfoss_Sigurd Kvile-3

FFK kjøper Sigurd Kvile!

I august ble Sigurd Kvile hentet på lån til FFK, i avtalen lå en opsjon på kjøp som tredde i kraft da FFK rykket opp til Eliteserien.

Signerer langtidsavtale

Helt mot slutten av overgangsvinduet ble Sigurd Kvile (23) hentet på lån til FFK. Den høyreiste midtstopperen ble lånt inn fra Bodø/Glimt, og nå er hurtigtoget klar for flere år i plankebyen. Avtalen løper ut sesongen 2026.

«På tross av at jeg har vært her i kort tid, så trives jeg veldig godt i gruppen og er blitt tatt godt imot av klubben. Jeg lærer masse nytt og er veldig motivert til å fortsette å utvikle meg her i Fredrikstad.» Sier Kvile selv. 

Planen hele tiden

Avtalen med Bodø/Glimt var gjort slik at dersom FFK rykket opp til Eliteserien denne høsten, så ville Kvile bli permanent FFK-spiller. 

«Vi hadde ikke midler til å kjøpe fri Sigurd i august, derfor ble det en kreativ løsning med Bodø/Glimt. Så langt har alt gått som vi ønsket. Vi har klart opprykket, Sigurd bygger seg tålmodig opp og blir FFK-spiller i flere år fremover. Sigurd sitt potensial er ubestridt, nå skal vi fortsette å jobbe målrettet for at han virkelig skal få frem det potensialet her i Fredrikstad.»  Forteller Joacim Heier. 

FFK takker Bodø/Glimt for en ryddig og god prosess i forbindelse med overgangen. 

Annonse fra Eliteserien: