NY DATO: FFK inviterer til Meet & Greet

FFK vil at supporterne og noen av våre nye signeringer skal bli bedre kjent. Derfor gjentar vi suksessen fra i fjor og inviterer til Meet & Greet på Havnelageret onsdag 6. mars klokka 18.00.

I fjor gjennomførte klubben Meet & Greet med Mikkjal Thomassen og Tim Björkström. Det ble en veldig hyggelig kveld, og det ønsker vi å gjenskape i år også.

Havnelageret åpner dørene og gir 20 prosent rabatt på mat og hyggelige priser i baren for gjester av arrangementet.

I år vil Mikkjal Thomassen ta med seg vår nye danske keeper Jonathan Fischer og vår nye spydspiss fra Guinea, Mai Traore. I år som i fjor vil Dag Solheim lede samtalen på scenen.

Ønsker du å bli bedre kjent med Fischer og Traore? Ta turen til Havnelageret onsdag 6. mars klokka 18.00.

Kjøp sesongkort her

Arrangementet er flyttet fra torsdag 29. februar til onsdag 6. mars grunnet kollisjon med hockeykampen Stjernen - Sparta.

- Jeg legger meg flat, men jeg må understreke at det aldri har vært noen intensjon fra vår side å ødelegge for andre idrettslag i byen, sier publikums- og medieansvarlig i FFK, Sindre Lie.

- Det er vi som har tabbet oss ut og derfor har vi derfor valgt å flytte datoen for vårt arrangement. Det vil nå finne sted på samme plass onsdag den 6. mars klokken 18.00. Da er det å håpe at byens trofaste supportere tilgir oss for denne glippen, fortsetter Lie.

Annonse fra Eliteserien: