FFK G14 med fin kamp mot Molde

Etter en heller uheldig kamp mot Strømsgodset sist helg, revansjerte G14 seg mot Molde FK under flomlyset på stadion lørdag kveld.

Første omgang starter bra. Vi ruller opp noen flotte angrep og går etter hvert fortjent opp i ledelsen 1-0 ved Alex Bengescu. Marius spiller vegg langs venstresiden og fosser nedover kanten, kommer seg til dødlinjen og slår perfekt inn til Alex som er sikkerheten selv fremfor mål. 2-0 og kanskje kampens prestasjon, kommer ved at Jesper Solberg bryter en lang ball fra Molde høyt i banen, han kommer seg rundt på høyresiden før han slår et perfekt innlegg til Sivert Landstad som header ballen kontrollert i lengste. Før vi rekker å gå til pause har Alex lagt på til 3-0, dermed går vi inn i garderoben med en god prestasjon i sekken. 

Andre omgang starter noe mer rotete, vi bruker litt for mye touch i perioder og slipper Molde inn igjen i kampen. I det 65.minutt får Molde redusert til 3-1, fortjent etter spillets gang i den perioden. Vi gjør noen bytter for å få inn noen friske ben, det betaler seg neste umiddelbart. Kasper Hallstensen spilles fri på høyrekant, han fosser fremover før han drar av en mann og legge ballen kontrollert i nærmeste hjørnet til 4-1. Etter dette kontrollerer vi kampen igjen og kunne fort scoret flere mål på slutten. Vi vinner fullt fortjent og vi i trenerteamet er veldig fornøyde med måten gutta fremstår på i dag.

Flere gode enkeltspillere som står frem mot Molde og gjør kanskje sine beste kamper for året, men vi ønsker likevel å trekke frem Alex Bengescu som setter sin syvende scoring på fem kamper! Imponerende.

Neste reiser vi til Bergen for å teste oss mot Åsane, det blir første gang gutta er ute å flyr til kamp, en ny spennende test venter.

- Christoffer Honningsvåg

Annonse fra Obos-ligaen: