FFK forsterker laget med to sikkerhetssjefer

FFK har landet to sterke kapasiteter som sikkerhetssjefer i klubben og styrker fokuset på supporterkultur og sikkerhet i jubileumssesongen.

Kruttsterk bakgrunn
Lasse Steve og Inge Jensen tiltrer som sikkerhetssjefer for FFK, begge med en solid bakgrunn fra politiet. Lasse Steve har god kjennskap til supportermiljøet i fotballen, og har tidligere bl.a. bistått norske eliteserielag med sikkerhet i inn- og utland, og i forbindelse med europa-kamper. Lasse Steve går av med pensjon fra politiet 1. mai i år, og vil da tiltre som sikkerhetssjef for FFK. Inge Jensen har blitt omtalt som en bærebjelke i Fredrikstad-politiet og gikk av med pensjon som nærpolitisjef i 2021, en person som innehar mye erfaring FFK kommer til å nyte godt av.  

Lokal tilknytning 
Både Lasse og Inge er patrioter som har oppveksten i Fredrikstad. Lasse har spilt fotball i sine yngre dager, og etter at politi-karrieren skjøt fart har han vært involvert i fotballen fra andre sider. Han har tidligere jobbet rundt laget som en ressurs fra politiet da FFK spilte i Tippeligaen, og han har bistått Stabæk sitt Europa-eventyr på Fredrikstad Stadion i 2016.  

- Jeg har selv spilt i FFK fra småguttefotball til senior, og jeg er veldig glad i klubben. Jeg har stort sett alltid vært på Stadion som supporter, og nå gleder jeg meg til å ta fatt på jobben som sikkerhetssjef i FFK. Sier påtroppende sikkerhetssjef Lasse Steve.

KJØP SESONGKORT HER!

Fornøyd arrangementssjef 
Noe som er viktig for alle som deltar på FFKs arrangement er at det oppleves er trygt og godt å komme på Stadion. Samtidig er klubbens verdier veldig styrende for alle beslutninger man gjør. Samlende, folkelig, ydmyke og ambisiøse. Dette mener klubben at de ivaretar på en god måte ved å hente inn Lasse og Inge. Arrangementssjef Ole Martin Feet er veldig fornøyd med å få på plass sikkerhetssjefer av det kaliberet de nå får.   

- Vi har vært igjennom en grundig prosess, som nå resulterer i at vi får med oss Lasse og Inge på laget. Erfaringene de besitter om Fredrikstad og fotballmiljøet kommer til å være veldig bra for klubben, og jeg er helt sikker på at vi klarer å få på plass et robust team rundt dem med vakter og verter. Vi er veldig fornøyde, og trygge på at alle som møter på dem kommer til å trives. Sier arrangementssjef Ole Martin Feet 

KJØP SESONGKORT HER!

Annonse fra Eliteserien: