FFK - Brann 22. oktober!

Billettsalget til FFK - Brann er åpnet! OBOS Fanzone, 2 for 1 på alle hjemmefelt, gratis på Sørsia, gratis billetter til alle barne- og ungdomslag i Østfold, en hel tribune til Brann-supporterne.... Bli med på festen!!

Siste bortekamp i OBOS - Noensinne!
Lørdag 22. oktober kommer årets suverene seriemester til Fredrikstad, det som bergenserne allerede kaller tidenes siste bortekamp i OBOS-ligaen! Derfor mobiliseres det voldsomt fra Vestlandets hovedstad, ikke bare skal Brann-supporterne på kamp, de har også leid City Scene for å gjøre en skikkelig helg ut av det i Fredrikstad. 

Hele Solid Tribunen er satt av til Brann-supporterne, dvs. felt F-G-H-K er alle kun til Brann.

Bli med på fotballfest
Kampen mot Brann er siste seriekamp på Fredrikstad Stadion for året, og vi håper byens befolkning er med på å lage en skikkelig avslutningsfest. Byens næringsliv er i alle fall med og sørger for at alle kan kjøpe 2 billetter for prisen av 1. 

2 for 1 kan du få på alle hjemmefelt på Stadion. Kjøp billett i FFK Appen eller her: FFK - Brann! 

Ståfeltet er gratis
Sørsia er helt gratis denne dagen, målet er få få opp den mektige veggen som møtte spillerne 16. mai i år - For et skue det var! Plankehaugen har kjøpt fri hele feltet. Du henter din billett i FFK Appen eller her FFK - Brann! 

OBOS Fanzone
Det er ikke bare inne på Stadion det blir fest og moro den 22. oktober. OBOS stiller opp med OBOS Fanzone, som betyr masse morsomme aktiviteter utenfor Stadion-veggene i timene inn mot kampstart. Arrangementet er helt gratis, dørene åpner 13:00! 

Gratis billetter til barne- og ungdomslag
Om det ikke var nok allerede så har OBOS også kjøpt fri 1000 billetter til barne- og ungdomslag i Fredrikstad. Det er førstemann til mølla!

Alle lag får billetter til både spillere og ledere, pluss ev. foreldre for de yngste. Legg inn det antallet billetter dere behøver. Billettene hentes på kampdag i billettluka.

Bestill billetter til ditt lag med denne linken her: BESTILL LAGBILLETTER HER!
 

Annonse fra Eliteserien: