Festfotball opprykk til 1. divisjon!

FFK dominerte totalt fra start til slutt mot Brattvåg og sikret med det opprykket til 1. divisjon i 2021!

Brattvåg igjen
Brattvåg var motstander på Stadion søndag ettermiddag. Lagene møttes sist for kun 3 uker siden, den gangen ble det 2-1 seier til FFK i en kamp rødbuksene spilte bra og produserte mange sjanser, men måtte vente til det 87. minutt for å få vinnermålet da Kjelsrud ble uvørent meid ned i feltet og Maikel kunne score fra straffemerket.

Søndag kunne FFK for første gang siden 2018 velge fra en skade- og karantenefri tropp, det betydde at Ludvig Begby tok plass på benken og var med i sin første kamptropp i årets serie. For kun andre gang denne sesongen valgte trenerteamet å starte med samme lag som forrige kamp, det skjedde sist i 3. serierunde.

Sjanseorgie og drømmescoring
FFK gikk ut i hundre mot Brattvåg og skapte en stor sjanse nesten før "For Fredrikstad" var ferdig sunget, dessverre gikk avlsutningen til Kjelsrud like utenfor fra kort hold. FFK pøste på videre, men gjestene keeper Stankovic hadde virkelig funnet frem de riktige hanskene denne søndagen.

Etter 21 minutter skulle den endelig sitte, og for en scoring Thomas Drage hente frem! Fra 18 meter litt skrått til venstre lappet han til og hamret ballen bort i lengste krysset via tverrligger, hen vanvittig scoring og 1-0 til FFK!

Brattvåg var heldige som fikk fortsette kampen med 11 spillere etter at en Brattvåg spiller satt albuen i ansiktet på Solberg for å stoppe en overgang, forseelsen gikk dommeren hus forbi, men heldigvis var Solberg på beina igjen raskt.

FFK fortsette å presse og like etter 1-0 var det kun en enorm redning fra gjestenes keeper som hindret Solberg å heade inn en corner. Rødbuksene fortsatte å produsere og like før omgangen var over var Drage nær å kopiere 1-0 målet, men denne gangen ble han stoppet, nok en gang, av keeper Stankovic.

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-0 til FFK etter en herlig omgang av hjemmelaget.

Verdig punktum
FFK fortsatte å pøse på fremover i hele andre omgang og ga seg ikke før det stod 6-0 på måltavla! I tur og orden scorte Aleesami, Lindström, Alba, Solberg og Getz.

Mer orker vi ikke skrive... Fullt fortjent seier etter 90 minutter med angrep mot Brattvåg sitt mål!