Feil ved påmeldingslink!

Fredag 6. september starter Sparebank 1 Østfold Akershus Akademiet og interessen har vært stor. Dessverre har det vært en systemfeil som gjør at flere påmeldinger ikke har blitt registrert - Les mer her!

Fredrikstad FK har mottatt flere tilbakemeldinger som tyder på at påmeldinger ikke har blitt registrert til høstens Sparebank 1 Østfold Akershus Akademi, som starter denne uken. Hva systemfeilen skyldes er så langt ikke kjent.

Derfor bes du om å sende en mail til [email protected] for å bekrefte at/om din påmelding er registrert. For deg som vet eller ikke har blitt registrert prøv å melde deg på igjen ved å benytte en ny oppdatert link:

Påmelding Sparebank 1 Østfold Akershus Akademiet

Det er viktig å melde fra om at ALLE får plass på akademiet. Det ordner vi uansett!

 

Sparebank 1 Akademiet Østfold Akershus starter opp Fredag 6 september fra kl. 17.45 til 19.30 med 10 fotball treninger på Fredrikstad Stadion.  Vi har løftet opp konseptet og legger enda større ressurser inn i satsningen. Gjennom å delta på vårt akademi vil du få en egen diplom for å ha bestått deltagelse gjennom våre 5 moduler + 1 bonus modul.

Gjennom høsten vil de ulike modulene i Akademiet handle om:

- Modul 1 Ballreportoar – bli en ball kunstner!!
- Modul 2 Finte, drible og score mål
- Modul 3: Pasningsreportoar
- Modul 4: 1F – bli en ballvinner
- Modul 5: Spill spillet

Bonus modul 6 for å bli med på Sparebank 1 Østfold Akershus Akademiet vil være at alle barna som deltar i vårt akademi får tilbud om å spille kamp på stadion, i pausen på utvalgt A-kamp i høst. Her skal guttene og jentene vise frem noe av det vi har trent på, mens tusenvis av supportere sitter på tribunen for å heie de frem. Vi håper at dette skal være en motivasjon for barna, slik at de får en ekstra «boost» gjennom hele akademiet for å lære mest mulig!

Vårt nye trenerteam håper du har lyst til å delta på vårt nye Sparebank 1 Østfold Akershus Akademiet og bli inspirert til god fotballaktivitet.

Alder: Jenter og gutter f. 2005 - 2010
Prisen: 1000 kroner.

Ida Aardalen

 

Annonse fra Obos-ligaen: