Fanzone+ & OBOS Miniliga før FFK - TROMSØ!

Det er atter en gang tid for den etterlengtede Fanzone+ i Fredrikstad. Vi inviterer hele byen, store og små, til å ta turen for en gøy opplevelse før kampen mot Tromsø lørdag 25. mai. Fanzone+ er kjent for å skape en unik atmosfære og spre fotballglede utenfor arenaer i Eliteserien. Sammen med OBOS klinker vi til med en Fanzone+ og OBOS Miniliga nå før sommerferien.

Hva kan du forvente?

Åpning av Fanzone+ kl. 16:00. Værste-parken ved Stadion vil forvandles til en morsom og livlig lekeplass for både store og små. Fanzone+ vil by på et bredt spekter av underholdning og aktiviteter, inkludert konkurranser, lek, og mye moro. Lykkehjul, fotballdart og masse andre aktiviteter vil sørge for at du har nok å henge fingrene i. Dette er en begivenhet dere absolutt ikke vil gå glipp av!

Det beste av alt? Alt er gratis! Fanzone+ gir deg og familien en flott mulighet til å skape minnerike øyeblikk i timene før kampstart.

Kjøp billetter her!

Spesielle Gjester: Dag Solheim, spillere og maskoter

Denne Fanzone+ kommer til å skille seg ut med en rekke spesielle gjester og aktiviteter. Den unge stortaltentet og U16 Norgesmester i freestyle fotball; Emma Rudberg kommer. Hun holde et trikseshow, og lære bort fotballtriks. Men moroa stopper ikke der. Dag Solheim med gjester kommer, og ikke minst vil du få muligheten til å møte FFK-spillerne Mai Traore, Philip Aukland og Oscar Jansson - noen av klubbens nåværende stjerner.

I tillegg til fotballkjendiser vil lokale bedrifter vise sitt engasjement for samfunnet ved å være til stede. OBOS, Bilbutikk 1, Toyota, Hos Martin, Fredrikstad Kino, NDI Superdekk, Motorforum Fredrikstad, Craft, Lipton, Fisherman's Friends - vil alle sammen bidra til å gjøre denne dagen uforglemmelig.

Og ikke glem at det deles ut gratis is og drikke til de første fremmøtte! Hennig Olsen og Ringnes sammen med FFKs Gatelag vil sørge for at alle skal få noe å kjøle seg ned denne varme dagen.

OBOS Miniliga og siste hjemmekamp før ferien

Paralelt med Fanzone+ arrangerer vi også OBOS Miniligaen. Her får de yngste fotballentusiastene muligheten til å vise frem sine ferdigheter på en mindre bane. Dette er en fantastisk måte å engasjere barn i sporten og gi dem en smak av fotballens magi. Dagen starter klokken 15:00 med aktivitet for de yngste i parken mellom Værstetorget og Høgskolen. Et steinkast unna hvor Fanzone+ arrangeres.

25. mai håper vi blir en minneverdig dag i Fredrikstad. Det er meldt strålende fint vær og god temperatur. Fanzone+ og OBOS Miniligaen gir deg sjansen til å oppleve fotballglede, møte idrettsstjerner og nyte deilige lokale godbiter. Møt opp og støtt innsatsen til gutta våre denne sesongen i siste hjemmekamp før ferien!

Kjøp billetter her!

 

Annonse fra Eliteserien: