Torsdag skulle G19 endelig spille årets første seriekamp og årets spesielle Interkrets-serie startet på imponerende vis mot Lillestrøm!

Ikke helt som vanlig
Interkretsserien har som alt annet måtte vente lenge på å komme i gang. Serien med kun 8 lag, de fremste på Østlandet, har endelig startet, men med en betydelig begrensning. Lagene kan kun reise og spille kamper i Viken, noe som betyr at 6 av 8 lag kan spille kamper mot hverandre, mens Vålerenga og HamKam foreløpig ikke kan delta. Akkurat hvordan serien til syvende og sist blir gjennomført, og hvilke premisser som legges for f.eks. nedrykk er ikke avklart.

Drømmestart
Motstander torsdag kveld var de gule og svarte fra Romerike, storklubben Lillestrøm.
FFK kom strålende igang med kampen og ledet hele 3-0 før det var spilt 20 minutter. Tage Løining åpnet ballet etter 11 minutter når han satt inn kveldens første mål på volley. Bare 3 minutter senere doblet Sebastian Jensen før LSK selv fikset 3-0 med et selvmål på en corner.

Så skulle det komme to raske reduseringer fra gjestene, begge to på straffer i det 25. og 29. minutt. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 3-2 til FFK.

Enda en straffe
Det tok ikke mange minuttene etter hvilen før det var FFK sin tur til å skyte straffe, den satt Marcus Wenneberg sikkert i mål og dermed 4-2 til FFK etter 50 minutter på klokka.
Lillestrøm skulle redusere nok en gang, i det 55. minutt ble stillingen 4-3, men den ledelsen holdt Magnus Pettersen og Thomas Johnsen sine gutter på ut kampen og kunne dermed innkassere 3 poeng i serieåpningen - God kamp av det unge juniorlaget!

Neste kamp for G19 er borte mot Sarpsborg 08 kommende torsdag!