Endelig hjemmekamp igjen

Det er godt over 5 uker siden sist, men mandag er det endelig kamp igjen på Stadion når Åsane gjester plankebyen!

Opptur sist
Åsane har hatt en varierende sesongstart og måtte vente til den 7. serierunden før den første seieren kom. Da var det til gjengjeld en sterk seier borte mot topplaget Sogndal. I neste kamp så lå det lenge dårlig an, men to scoringer i 87. og 89. minutt sørget for en ny opptur med 3-2 hjemme mot Grorud. Så ble det tap i siste kamp før, og første kamp etter ferien, før det i forrige serierunde ble en kjærkommen seier hjemme mot Sandnes Ulf med 2-1. 

På tur har Åsane 1 seier, 2 uavgjort og 2 tap på samvittigheten så langt i OBOS-ligaen 2022. 

Mange hjemmekamper venter
FFK og Åsane møttes to ganger også i fjor, begge de kampene endte med 3-2 seier til bortelaget. Åsane er med det ett av kun tre lag som har reist hjem fra Fredrikstad med full pott på de 19 seriekampene som er spilt i OBOS-ligaen på Stadion det siste halvannet året.  

For FFK sin del er det første hjemmekamp på over 5 uker, hvis man ikke regner med treningskampen mot IFK Gøteborg i midten av juni. Siden forrige hjemmekamp har laget spilt 4 strake bortekamper, og den neste måneden skal det derfor spilles hele 5 kamper hjemme på Stadion for å jevne ut antallet borte- og hjemmekamper. 

Samme tropp
Det er mange om beinet for å spille kampene for FFK om dagen. Kun Kjelsrud Johansen, Aukland og Drage er utilgjengelig, sistnevnte er på bedringens vei etter en smell i leggen i forrige uke før oppgjøret mot Stabæk. Forhåpentligvis er nordlendingen klar for spill igjen i løpet av kort tid. 

Det vil si 21 overivrige mann å velge mellom for Bjørn og trenerteamet til oppgjøret mot Åsane på mandag. 

Billetter
Billetter kjøper du i FFK Appen eller her: FFK - Åsane 

Kampstart på Stadion mandag 4. juli er kl. 18:00 - Vi sees!

Annonse fra Eliteserien: