Enda flere kremplasser til 100 kroner

Stafettpinnen går! Værste subsidierer også 50 billetter på våre beste plasser slik at du kan kjøpe kremplasser til bare 100 kroner. Førstemann til mølla - Igjen!

Førstemann til mølla!
SpareBank1 Østfold Akershus, var først ut. Nå har også Værste blitt med på billett-subsidiering. Generalpartneren vår sørger for at 50 billetter på våre aller beste plasser nå kan kjøpes for kun 100 kroner. 60% rabatt! 

I praksis betyr dette at de neste 50 billettene som kjøpes på FELT N går for kun 100 kroner. Det er førstemann til mølla som gjelder. Klar ferdig gå!

KJØP KAMPBILLETT HER! - Eller i FFK Appen!

Skal overgå 12. august 2018
En vakker søndag midt i august 2018 sørget 10.413 personer for rekord. Tidenes best besøkte fotballkamp på nivå 3 i Norge. Også den best besøkte fotballkampen i Østfold siden september 2011 da FFK møtte Brann i semifinalen i NM foran 12.068 tilskuere på Stadion.

Nå er vi klare igjen! 16. mai 2022 går vi for den best besøkte kampen i Østfold på over 10 år! 10.414 solgte billetter er målet. 

KJØP SESONGKORT/KAMPBILLETT HER! - Eller i FFK Appen!

Det jobbes med en rekke tiltak og prosjekter inn mot kampen. Dette er en dag hele Fredrikstad skal til sentrum og på Stadion - Dette blir kok!

Klæboe med stort løfte
Joakim Klæboe går sjeldent stille i dørene og heller ikke når det gjelder antall tilskuere på Stadion til 16. mai har han klart å holde seg i ro, det kan det hende han vil angre på. 

- Aldri verden om det blir over 10.414 på Stadion 16. mai, hvis det skjer skal jeg tatoverer tilskuertallet! Utbasunerte Klæboe... 

Espen Østerhaug og Joakim Klæboe har satt mye på spill til 16. mai

Espen Østerhaug og Joakim Klæboe har satt mye på spill til 16. mai


Storstilt mobilisering til fotballens nasjonaldag
Fotballens nasjonaldag er en herlig tradisjon bygget opp over mange år i Norge. Fra 1982 har det vært en fast serierunde denne dagen, men det var FFK og Rosenborg som var årsaken til oppstarten når de i 1981 måtte utsette en kamp til denne dagen og over 17000 mennesker var på plass på Lerkendal. 

I 2022 er det igjen endelig hjemmekamp for FFK på denne fantastiske dagen og vi håper på fotballfest og full Stadion!

KJØP SESONGKORT/KAMPBILLETT HER! - Eller i FFK Appen!

Annonse fra Eliteserien: