Elisabet Vang ansatt som fysisk trener

Elisabet Vang er første ansettelse til det nykomponerte fysiske teamet rundt a-laget for 2024.

Ekspertise innen styrketrening og ernæring

Elisabet Vang kommer fra KI Klaksvik hvor hun i flere år har jobbet som fysisk trener, bl.a. i trenerteamet til Mikkjal Thomassen. Elisabet spesialist innen styrketrening og ernæring, og har i tillegg konkurrert på høyt internasjonalt nivå i fitness i flere år og er tidligere landslagsspiller i fotball. I år har hun vært med på Europa-eventyret til den færøyske klubben, men fra januar melder hun overgang til FFK og Eliteserien. 

«Jeg ser frem til å være en del av FFK, og en spennende oppgave sammen med troppen og alle omkring laget.» Forteller Elisabet. 

Kjøp sesongkort NÅ! Det gjør du her: SESONGKORT 2024!

Bygger opp det fysiske og medisinske teamet

FFK sin identitet er og skal være et ekstremt treningsmiljø. Derfor styrkes også det fysiske og medisinske teamet inn mot 2024, for å kunne ta ytterligere steg. Det medisinske teamet ledes av Stadionklinikken og vil fra 2024 være nær doblet, i tillegg vil det fysiske teamet også dobles i antall personer og dermed styrkes kraftig. I tillegg har FFK for første gang heltidsansatt en fysisk trener til Utviklingsavdelingen. 

«Elisabet gir oss en enorm kompetanse innen styrketrening og ernæring. Hun har selv studert og levd i et regime som har gitt henne et unikt innblikk i hvordan oppnå ekstreme fysiske resultater. Mikkjal kjenner Elisabet fra tiden i KI Klaksvik og vi er sikre på at hun blir et viktig tilskudd til teamet vårt. Samtidig fortsetter vi arbeidet med å rekruttere en trener til, som skal komplementere det fysiske teamet til a-laget fra januar». Forteller Joacim Heier.

Velkommen til FFK, Elisabet! 

Kjøp sesongkort NÅ! Det gjør du her: SESONGKORT 2024!

Annonse fra Eliteserien: