Drage klar for to nye år

Thomas Drage kom til FFK før sesongen 2019 og nå har kantspilleren satt navnet sitt på en ny avtale ut 2021.

Thomas Drage (27) har allerede en begivenhetsrik karriere bak seg med medaljer i Eliteserien, cupfinale, spill i Europa og tilogmed en landskamp, i årets sesong har han vist stadig stigende form etter en trøblete avslutning på 2018 og en oppstykket pre-season i 2019.

- Jeg er veldig glad for å signere for 2 nye år. Jeg ser frem mot en spennende avslutning av sesongen, føler jeg har fått vist noe av hva jeg kan, men har mere inne. Jeg er veldig motivert for å oppnå suksess i Fredrikstad. Forteller Thomas.

Venstrekanten har som sin fremste styrke å sette opp medspillerne sine i gode posisjoner, noe 9 assist og ytterligere 6 "nest-assist" på 1151 obligatoriske minutter på a-laget i år taler et tydelig språk om. Nå skal FFK få nyte godt av ferdighetene hans også i fortsettelsen, minst ut 2021-sesongen. 

- Drage er i framgang og leverte årsbeste i 2. omgang mot Brattvåg. Vi har tro på at han utvikler seg videre i FFK, spesielt når han får en god vinteroppkjøring foran neste sesong. Han har tidligere vist at han har godt eliteserienivå inne. Forteller Sportslig leder Per-Mathias Høgmo.

Vi gratulerer "Dragen" med ny avtale og gleder oss til fortsettelsen! 

Annonse fra Obos-ligaen: