Dette er FFK troppen som tar fatt på oppkjøringen

FFK troppen har samlet seg igjen! Tirsdag og onsdag er det testing som står på plakaten. Torsdag er det på med fotballskoene igjen!

Imponerende testresultater
OBOS-liga klubbene som ikke har dratt til utlandet må enn så lenge forholde seg til å trene med avstand. Derfor har FFK valgt å starte oppkjøringen med to testdager som første felles aktiviteter i 2022. Tirsdag var det klassiske hurtighet og utholdenhetstesting, mens det onsdag er styrketestinger på Høgskolen i Østfold sin testlab. 

Flere spillere hadde gjort en tydelig solid jobb i ferien og flere satt personlige bestenoteringer tirsdag. Fysisk trener Torvald Berthelsen er meget fornøyd hurtighet og utholdenhetstestene, og ser frem til å bygge videre på spillernes fysiske egenskaper gjennom vinteren.

- Jeg er godt fornøyd, det ser ut som gutta har gjort jobben og mer til i ferien. De ser veldig klare ut og fysisk har vi et klart bedre utgangspunkt enn vi hadde på samme tidspunkt i for, viser testene. Forteller Berthelsen. 

KJØP SESONGKORT FOR 2022!

Skadefri og solid tropp klare for oppkjøring
Fra torsdag er det igjen på med fotballskolene for FFK troppen. En drøy måned etter at sesongen var ferdig er det en heltent gjeng som er klare til å løfte både de individuelle og kollektive prestasjonene til et nytt nivå. 

25 spillere er klare for 2022-oppkjøringen. Dette inkluderer flere fra våre yngre rekker som er aktuelle for en permanent plass i a-troppen. Kasander Getz og Anas Farah skal trene med henholdsvis Kvik Halden og Moss i januar og kan være aktuelle for de klubbene. 

Keepere
Håvar Jenssen og Ole Langbråten

Forsvar
Philip Aukland, Alexander Betten Hansen, Tage Johansen (jr), Mads Nielsen, Oscar Jansson, Ayoub Aleesami, Ludvig Begby og Stian Stray Molde. 

Midtbane
Thomas Drage, Jakob Lindström, Adnan Hadzic, Olav Øby, Håvard Åsheim, Kasander Getz og Stian Bendvold (jr). 

Angrep
Henrik Kjelsrud Johansen, Riki Alba, Noa Williams, Taofeek Ismaheel, Nicolay Solberg, Anas Farah, Sadir Abud (jr) og Marcus Wenneberg (jr). 

KJØP SESONGKORT FOR 2022!

Annonse fra Obos-ligaen: