Bursdagsfeiring på nytt underlag

Endelig kunne spillerne gå ut på den nye kunstgressmatta på Stadion - På selveste 118-års dagen til FFK!

Lang ventetid
Kunstgresset på Stadion hadde gjort nytten sin og vel så det de siste 6 årene. Svært mange brukstimer fra morgen til kveld har gitt mange treningstimer for både profesjonelle spillere, hardtsatsende ungdom, barn, skoleelever, gatelag og mere til. Men uunngåelig har de samme timene gitt et svært nedslitt kunsgress som verken var verdig eller godkjent for spill i toppfotballen. 

Onsdag var ventetiden endelig over og a-laget var de første som fikk bevege seg utpå det splitter nye kunstgresset. Jakob Lindström og Stian Stray Molde var som alle andre strålende fornøyd med nytt underlag og gleder seg til å komme skikkelig i gang. 

- Det kjennes bra ut, vi er veldig fornøyd! Nå ser vi frem mot å forhåpentligvis trene med hele gruppen igjen snart og spille kamper. Forteller Lindström og Stray Molde. 

118 år med masse energi og pågangsmot
Dagen for å slippe ut på nytt kunstgress var passende nok 7. april, samme dag som FFK er stiftet. 118 år er det blitt, med både opp- og nedturer, nå jobbes det hardt hver eneste dag for å klare nye oppturer! 

Aller fremst står utfordringen med å komme igang med skikkelig trening igjen. Nye strenge protokoller er innført for toppfotballen med bl.a. hurtigtesting, ingen bruk av innendørs arealer og ingen kollektivtrafikk. Tirsdag testet hele troppen og støtteapparatet seg etter en lang frihelg, samtlige passerte testen og var klare for trening. Fra mandag 12. april er håpet at alle lag i Viken igjen kan samles til trening, noe som også gir klarsignal for årets første treningskamp den 18. april mot Ull/Kisa på Stadion og seriestart 15. mai borte mot Åsane.

Annonse fra Obos-ligaen: