Brandur Hendriksson er klar for FFK!

Brandur Hendriksson (27) har signert en avtale med FFK ut 2024!

Vokste opp i FCK under Ståle Solbakken
Brandur Hendriksson er fra Færøyene, men der har han ikke spilt fotball siden ungdomsårene. Allerede som 15-åring flyttet han til Danmark og FC København sitt akademi. Der gikk han gradene opp til A-laget og fikk kamper både i Superligaen, Europa og han fikk sette det inn den avgjørende scoringen i cupfinalen. 

Deretter ble det spill i Vendsyssel og Randers, før ferden gikk til Hafnafjordur på Island. På 55 kamper satt midtbanespilleren inn 18 scoringer og neste stopp ble Allsvenskan med den svenske storklubben Helsingborg i 3 år. Nå er det Fredrikstad og FFK som gjelder, midtbanemotoren med 50 landskamper for Færøyene har skrevet under en avtale ut 2024. 

- Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten og kommer til å gjøre alt for å gi tilbake til klubben. Det er mye historie i denne klubben og jeg gleder meg til å være en del av prosjektet. Nå handler det først og fremst om rehaben min, så ses vi på banen senere i år. Forteller Brandur. 

KJØP SESONGKORT HER!

"High risk - High reward"
På treningsleir med Helsingborg før sesongen 2022 var uhellet ute for Brandur, korsbåndet i det venstre kneet røk og dermed ventet et drøyt år på sidelinjen. Returen nærmer seg, men tålmodighet og hardt arbeid er stikkordene for at FFK-publikummet skal få se Brandur på sitt aller beste. 

- Brandur kommer tilbake utover våren, uten at vi skal spekulere for mye i akkurat når han er klar for kamp. Det viktigste er at Brandur, sammen med vårt medisinske og fysiske team, sørger for å få han tilbake i sitt livs form. Klarer vi det så har vi skaffet oss en svært god fotballspiller. Brandur er bestevenn med ballen, en kreativ og skapende midtbanespiller. Han har en presis høyrefot og bidrar også ofte med både mål og assist. Nå skal han fortsette å jobbe seg tilbake, så gleder vi oss til å se han i FFK-drakt etter hvert! Forteller Joacim Heier.

Brandur har valgt drakt nummer 27 - Velkommen til Fredrikstad!     

KJØP SESONGKORT HER!

Foto: Pedro Lemos

Annonse fra Eliteserien: