Bjørn med ny avtale!

Bjørn «Bummen» Johansen og FFK har i dag signert en ny avtale som gjør at hovedtreneren er med minimum ut 2021!

3. året på feltet i Fredrikstad
Bjørn kom til FFK i januar 2018 sammen med Per-Mathias Høgmo. Da Per-Mathias gikk over i stillingen som Sportslig leder før 2019 falt valget på Bjørn som ny hovedtrener.
Etter to sesongen hvor det har manglet en seier eller to på å kapre den øverste plassen på tabellen, har laget sett spennende ut i oppkjøringen til 2020-sesongen. En sammensveiset tropp med mye kontinuitet har vist gode prestasjoner i både trening og kamp, nå ser alle frem til å komme i gang med seriespillet.

- «Driven» etter å bringe denne klubben tilbake til det høyeste nivået er stor, vi som klubb er veldig samkjørt på veien videre og har stor tro det arbeidet som vi gjør. Over en tid nå har vi stadig justert oss etter planen og bl.a. formet en tropp som tilfredsstiller de kravene vi har til mengde og kvalitet i treningsarbeidet, vi ser hele tiden tegn på utvikling i riktig retning av hvordan vi ønsker å fremstå. Trenerteamet og det medisinske jobber meget godt med hverandre i hverdagen og jeg ser frem til å fortsette arbeidet sammen med de. Forteller Bjørn.

Fornøyd Styreleder
Styreleder Jostein Lunde er godt fornøyd med at Bjørn Johansen har forlenget avtalen sin og har stor tro på at det arbeidet som gjøres og at utviklingen vil fortsette.

- Vi er godt tilfredse med det utviklingsarbeidet trenerteam og spillergruppe sammen har skapt i det daglige i 2020, og er trygge på at dette vil gi de ønskede sportslige resultater. Utviklings- og forbedringsområdene som ble konstatert etter 2019-sesongen er ivaretatt på en tilfredsstillende måte, og har gitt verdifull læring og erfaring.
Det er spesielt morsomt å se hvordan egenproduserte unge spillere får sjansen, og griper den! For å gi dette utviklingsarbeidet arbeidsro og kontinuitet ønsker vi allerede nå å signalisere at vi ønsker det samme trenerteamet i 2021.
Forteller Styreleder Jostein Lunde.

Gleder oss til å konkurrere igjen
Også daglig leder Joacim Heier er glad for å ha avklart kontraktsforlengelsen til Bjørn relativt tidlig og forteller om en rask prosess. Blikket til hele klubben er rettet mot den etterlengtede seriestarten som forhåpentligvis nærmer seg.

- Både klubben og Bjørn er veldig innstilte på å fortsette arbeidet med den planen vi peilet ut for noen år siden og har jobbet etter, så det var ikke mye tid vi trengte på å lande dette. Vi har en struktur og et miljø i klubben som fungerer bra og det har gradvis gitt oss en stadig bedre utviklingskultur. Vi har kjempetro på at det arbeidet som Bjørn og teamet hans gjør skal gi stadig bedre og bedre prestasjoner på banen, nå håper vi bare at vi får komme i gang med sesongen snart! Avslutter Joacim Heier.