Billettinformasjon: KBK borte

Kommende bortekamp mot Kristiansund flyttes én dag, og spilles på Aker stadion i Molde.

Annonse:

Etter omtrent en måned uten Eliteserie-spill er vi førstkommende mandag i gang igjen med moroa.

Nordmøre stadion ikke spilleklar

Vi møter Kristiansunds BK borte, men grunnet problemer på Nordmøre stadion spilles kampen på Aker stadion i Molde. Kamptidspunkt er flyttet fra søndag 7. juli til mandag 8. juli, med avspark klokken 19:00.

Billettinformasjon fra KBK

Alle kjøpte billetter og sesongkort vil være gyldig på Aker stadion i Molde i denne kampen. Når du er inne og kjøper deg billett, så fremstår det som om arrangementet er på Nordmøre stadion, men billetten gjelder altså på Aker Stadion. Når du er inne i vårt setekart, velg billett på KBBL A eller B - alt er gyldig når du kommer til Molde.

Det vil også bli mulighet å kjøpe billett i Molde, billettluken på Aker Stadion åpner 1,5 t før kamp. Denne finner du på inngang 3.

Bortesupportere holder til på kortside øst inngang 6.

Bortesupportere: Legg inn promokode i boksen: ffk24 for kjøp av billetter

KJØP BILLETT HER

Toppoppgjør på Fredrikstad stadion

Allerede lørdag etter mandagens bortekamp mot KBK i Molde er det ny kamp. Det er laget som holder til på Aker stadion, Molde FK, som gjester Fredrikstad stadion. Det blir en skikkelig godbit mellom to lag som kjemper i toppen av Eliteserien etter omtrent halvspilt serie.

FFK_Molde_L1307.png

I skrivende stund ligger vi på en solid 4.plass, plassen bak Molde. Vi har dog én kamp mindre spilt, og med god støtte fra Fredrikstad-folket på tribunen kan vi skape en skikkelig fotballfest for byen!

KJØP BILLETT TIL MOLDE-KAMPEN

Foto: NTB

Annonse fra Eliteserien: