Bergen neste

Søndag er det en ny tøff oppgave som står for tur, Brann i Bergen venter for FFK!

Fullsatt Brann stadion

Med en strålende avslutning på sesongen knep Brann 2. plassen på tabellen i fjorårets Eliteserie, rett fra spill i OBOS-ligaen i 2022. I tillegg vant Brann NM 2022-2023, med finalen spilt sommeren 2023, og dem var en straffesparkkonkurranse unna å kvalifisere seg til Conference League. Oppsummert et fantastisk år for Brann, som virkelig er tilbake etter det blytunge året 2021, da nesten alt gikk galt.

Søndag innvies også den nye gressmatten på Brann stadion foran fulle tribuner, en bane som har fått mye kritikk de siste årene, men som ble byttet denne våren som et ledd i en enorm investering for både Brann herrer og Brann kvinner. Sistnevnte nettopp ute av Champions League, da Barcelona ble for sterke i kvartfinalene. Som nok et bevis på utviklingen Sportsklubben Brann har hatt de siste to årene. 

Forskjellig sesongstart

Der FFK startet sesongen i solskinnet på Fredrikstad stadion med fulle tribuner, med null poeng tross en i store perioder god prestasjon, så startet Brann i vinterlige omgivelser på Alfheim i Tromsø, med 3 poeng i bagasjen hjem til Bergen etter en sterk 4-2 seier. 

Brann har måttet håndtere noen skadeutfordringer hittil i år, og kampen i Tromsø ga noen nye bekymringer for dem, samtidig som andre sentrale spillere er på vei tilbake. For FFK sin del er det kun Mads Nielsen som ikke har vært i vanlig trening den siste tiden, den danske midtstopperen er etter prognosene tilbake i full trening neste uke. 

Trenerteamet tar med seg 20 spillere vestover lørdag ettermiddag. Kampstart på Brann stadion er 19:15 søndag kveld, og det er fortsatt noen ledige billetter på bortefeltet for dem som vurderer å se kampen fra tribunen. Alle andre kan følge kampen på TV2 Sport 1.

Billettsalget åpnet til 16. mai

Neste hjemmekamp er storkampen mellom FFK og Sarpsborg 08 lørdag 13. april. Den kampen er for lengst utsolgt, men klør det i fingrene etter å handle billett til en FFK-kamp, så er nå billettsalget til kampene mot Sandefjord den 28. april og ikke minst Strømsgodset på festdagen 16. mai åpnet. 

 KJØP BILLETTER HER!

Annonse fra Eliteserien: