Bech Hermansen

Bech Hermansen tilbake i FFK

Imre Bech Hermansen (17) har tilbragt de siste ukene på lån i Bryne FK, denne uken var den lovende backen tilbake i Fredrikstad.

8 kamper for Jærens Superlag

Imre Bech Hermansen (17) reiste til Jæren i begynnelsen av april, gjennom den særnorske utlånsmodellen "nasjonal utlånsordning". I løpet av ukene med Bryne har unggutten spilt 8 kamper for Jærens Superlag, hvor halvparten av dem i Norgesmesterskapet.

Nå er den aller mest hektiske kampperioden over, og lånet til Imre avbrytes derfor noe tidligere enn planlagt, slik at høyrebacken er tilbake på FFK-trening allerede denne uken. 

«Vi er fornøyde med at Imre har fått nyttig erfaring fra en annet miljø og spilt en del kamper. Samtidig ser vi at muligheten for en fast startplass i Bryne sitt lag fremover er begrenset, og da vurderer vi det til at han har en bedre hverdag hjemme i Fredrikstad. Imre er mer enn klar for å spille fotball på OBOS-nivå nå, derfor kan det bli aktuelt med nytt utlån senere i sesongen, dersom den riktige muligheten dukker opp». Forteller Joacim Heier.

Imre er tilbake i Fredrikstad onsdag ettermiddag og er spilleberettiget for FFK fra og med torsdag 16. mai. 

Annonse fra Eliteserien: