Bech Hermansen med ny avtale

Imre Bech Hermansen (17) har tatt store steg denne sesongen, nå er den unge høyrebacken klar for nye år i FFK-drakta!

Debuter i kø

Imre Bech Hermansen skrev sin første profesjonelle kontrakt med FFK som 15-åring. Unggutten fra Trosvik har siden høsten 2022 trent mer eller mindre fast med a-laget og mot Sprint/Jeløy i NM kom den offiesielle debuten for a-laget. I august kom debuten i OBOS-ligaen, borte mot Skeid, og i påfølgende hjemmekamp mot Bryne kom debuten fra start. Om ikke det vår nok så debuterte han også for det norske G17 landslaget forrige uke.

Nå har han signert en ny avtale med FFK som strekker seg ut 2025-sesongen. 

"Jeg ser veldig frem til to nye år med Fredrikstad. Jeg føler det her jeg kan få den beste utviklingen og den beste treningsarenaen. Jeg er veldig spent på hva fremtiden har å by på." Forteller Imre. 

Kan nå veldig langt

Høyrebacken er fortsatt bare 17 år, men har allerede banket kraftig på døra til førsteelleveren i FFK. Joacim Heier blir ikke overrasket dersom Imre presser seg gjennom køen innen kort tid. 

"Imre har alle forutsetninger til å nå langt. Han har jobbet hardt og stått i en tøff hverdag med mye trening og skole dette året, han skal bare fortsette å arbeide fokusert og målrettet, så kommer det til å bli en spiller Fredrikstad-publikummet vil sette stor pris på i årene som kommer." Sier Heier. 

Skal produsere egne spillere

FFK har i mange år hatt et internt forpliktet mål om minimum 30% egenutviklede spillere i a-troppen. Et mål man har vært godt over hele veien. Etter hvert som a-laget utvikler seg, så blir nåløyet naturlig trangere, det betyr at kvaliteten i spillerutviklingen må følge etter. 

"Målet om min. 30% egenutviklede spillere i a-troppen står fast, og det skal vi klare i årene som kommer også. Inn mot 2024 gjør vi en kraftig oppjustering av Utviklingsavdelingen vår, dette som en del av en langsiktig plan for å bli en 3 stjerners klubb i Akademiklassifiseringen, og på sikt er ambisjonen å være det naturlige stedet for alle de største talentene i regionen vår. Det er uforholdsmessig få toppspillere fra Østfold, det har vi lenge hatt fokus på å gjøre noe med, og det er vi sterke i troen på at vi skal klare!" Avslutter Heier. 

 

Annonse fra Eliteserien: