Bech Hermansen lånes ut

Stortalentet Imre Bech Hermansen (17) lånes ut til Bryne i OBOS-ligaen.

Debuterte i fjor

G18 landslagsspilleren Imre Bech Hermansen fikk sin debut for FFK i opprykkssesongen 2023, gjennom vinteren har han spilt flere av treningskampene og nå fortsetter utviklingen til unggutten med et spennende utlån til Bryne i OBOS-ligaen. 

Jærens Superlag fikk en fin start på sesongen med 3-1 over Start på andre påskedag, men måtte også se at høyreback Axel Kryger måtte ut med skade. Laget som spilte opprykkskvalifisering i fjor høst er en av outsiderne i årets OBOS-liga, og handlet resolutt da uhellet var ute. Torsdag er Imre på plass på trening for Bryne og klar for spill mot Stabæk lørdag ettermiddag. 

Utvikles mot startelleveren til FFK

Imre Bech Hermansen har lenge vært et av de store fremtidshåpene til FFK. Allerede sommeren 2021 signerte høyrebacken sin første profesjonelle avtale med FFK, i fjor høst ble den forlenget ut 2025-sesongen. 

"Imre kan bli en toppspiller for FFK, og et utlån til OBOS-ligaen passer veldig bra for hans utvikling nå. Han viste allerede i fjor at han er klar for det nivået, og har tatt mange nye steg siden den gang. Vi gleder oss til å følge han i Bryne og håper det blir en fin vår for både Imre og Bryne." Forteller Joacim Heier. 

Annonse fra Eliteserien: