Bærum er neste motstander

Lørdagens motstander ligger plassert midt på tabellen, men har i vårsesongen vist at de kan slå hvem som helst.

I 2014 ble Bærum nummer 5 i OBOS-ligaen og spilte kvalifisering til Eliteserien, året etter gikk det tyngre og i en jevn bunnstrid ble det nedrykk for Sandvika-laget etter 31 poeng på 30 kamper.

I 2016 og 2017 har laget spilt i Postnord-ligaen. 2016 var et bra år som endte med 2. plass på tabellen, mens 2017 var middels med 9. plass og en sesong i ingenmannsland.

Inn i årets sesong var Bærum nevnt som en av mange lag som kunne blande seg inn i toppen, men en dårlig start har sørget for at sesongen til Bærum enn så lenge har utspilt seg midt på tabellen.

Høyt toppnivå
Bærum har vist seg som en variabel, men i mange tilfeller knalltøff motstander. Seire på bortebane mot både Alta og Grorud, og ikke minst OBOS-laget Strømmen i NM forteller om et høyt toppnivå.
På hjemmebane er det blitt både 6-0 mot Mjølner, 5-0 mot Fram og 2-1 over Asker.

Samtidig som Bærum har flere imponerende resultater, så har de også variert med svakere prestasjoner. Tap mot Stabæk2, Nybergsund og Hønefoss står i kontrast til de sterke seirene nevnt i forrige avsnitt.

I forrige serierunde hadde de topplaget Elverum på besøk, der ble det ledelse for de gule og svarte, men Elverum snudde kampen mot slutten av andre omgang og tok med seg alle poengene hjem.

Ha stadig progresjon
Sist vi møtte Bærum var i den 3. serierunden. Kjell Rune Sellin ga oss egentlig ledelsen nesten rett fra avspark, men dessverre var linjemannen oppe med flagget og vinket feilaktig for offside.
Deretter var det Bærum sin omgang og de tok etter hvert helt fortjent ledelsen inn til pause.
I andre omgang utlignet Westgaard på en corner og resten av oppgjøret var relativt jevnspilt uten de helt store sjansene til noen av lagene.

Siden den gang har det blitt spilt mange kamper og laget til Per-Mathias har hatt en god utvikling fra vårsesongen.
Etter sommerpausen har seniorgruppa spilt 5 kamper. 2 treningskamper, 2 rekruttkamper og 1 seriekamp. Alle 5 har endt i seire, 16 mål er scoret og kun 1 mål er sluppet inn.
Det gir en god selvtillit i troppen inn i høstsesongen.

Fortsatt er det bare Sakari Mattila som er utilgjengelig på grunn av skade, og med en tilnærmet skadefri tropp blir treningskvaliteten god. Det gir grunnlag for en fin progresjon i høst, noe som til syvende og sist skal gi gode prestasjoner på banen i helgene.

Billetter
Fredag morgen er det solgt drøye 3200 billetter til lørdagens kamp, og med forrige kamp friskt i minne er det lov å håpe på et godt oppmøte også denne kampen.

Kampstart er 18:00 og billetter kan du skaffe på mange steder:
Aristokraten, Fredrikstad Kino, FFK sin administrasjon eller i billettluka.
Den aller enkleste måten for mange er allikevel på nett, da bruker du denne linken her: Kjøp billetter her!

Vi sees på Stadion - SAMMEN ER VI STERKE!

Foto: Trine Sirnes