Autopartner forlenger og øker

Autopartner signerte denne uken ny samarbeidsavtale med FFK!

Rundet 25 år
Autopartner Fredrikstad ble etablert i 1995 av Fredrik Dahle Olsen og Kenneth Haraldsen. Deres spesialitet er å skaffe nyere brukte biler, tilpasset kundens ønsker og behov. Autopartner holder til på Ørebekk i Fredrikstad og har til enhver tid et lager av utvalgte biler i alle prisklasser.

Denne uken signerte Autopartner på en ny samarbeidsavtale med FFK. Den nye avtalen strekker seg over de neste to årene. 

Autopartner Fredrikstad AS fortsetter sitt mangeårige og langsiktige samarbeid med FFK også i 2022 og 2023. Vi gleder oss til ny sesong for byens store stolthet og ser fram til et fortsatt godt samarbeid, sier Daglig leder hos Autopartner, Kenneth Haraldsen.

KJØP SESONGKORT FOR 2022!

Håper på en god start på året
Administrasjonen til FFK har jobbet på for fullt etter sesongslutt og spesielt markedsavdelingen med Anders Østli i spissen har travle dager. Salgs- og Markedslederen løper byen rundt uka gjennom for å lande samarbeidsavtaler. 

- Det er full fart og mange dialoger om dagen. Vi håper selvsagt på en god start på året, og er veldig glade for at Autopartner er med og følger trenden med å både forlenge og øke avtalen sin. Vi satser på mange flere! Forteller Anders Østli.  

Vi gleder oss til et godt samarbeid med Autopartner Fredrikstad de neste årene.

Sammen er vi sterke!

Annonse fra Obos-ligaen: