Aukland forlenger!

Philip Aukland kom til FFK sommeren 2019 og har nå forlenget avtalen sin med FFK ut 2023!

I gang med sin 3. sesong i FFK
Sørlendingen ble hentet fra Fram Larvik i 2019 og har spilt de fleste av FFK sine kamper siden den gang. Forsvarsspilleren fylte 22 år rett før nyttår og tar nå fatt på sin 3. sesong i Fredrikstad. Philip gleder seg til å gå løs på OBOS-ligaen og er fornøyd med å ha forlenget avtalen med klubben.

- Det var veldig positivt å få dette på plass tidlig. Nå gleder jeg meg veldig til vi skal prøve oss i OBOS-ligaen, forhåpentligvis med mange ivrige supportere på Stadion etter hvert! Forteller Philip Aukland.

Stort potensial
Aukland har for det aller meste spilt på backen i FFK, men har både tidligere i karrieren og ved et par anledninger i FFK spilt midtstopper. På sin halvannen sesong i FFK har hurtigtoget en pen statistikk på sine 30 kamper, inkludert treningskamper, med brukbare 27(!) seire. Joacim Heier er godt fornøyd med å ha Aukland i FFK i flere år fremover og gleder seg til å se den unge forsvarsspilleren ta nye steg i utviklingen sin.

- Philip har et stort potensial med fart, fysikk, duellkraft og offensivitet, kombinert med dedikasjon og vilje til å bli bedre. Han er fortsatt ung og han har alle forutsetningene på plass. Med hardt og målrettet arbeid i årene som kommer er vi sterke i troen på at Philip kommer til å ta mange steg. Det er veldig gledelig at Philip har signert ny avtale og vi ser frem til å følge utviklingen hans fremover. Sier Joacim Heier.      
 

Bilde: Pedro Lemos - Lemos Media

Annonse fra Obos-ligaen: