Asker Entreprenør inn som ny stor partner i FFK

Asker Entreprenør AS ser på Fredrikstad som et spennende marked og de har nå signert en helt ny og stor avtale med FFK.

Asker Entreprenør AS er en del av Ø.M. Fjeld-konsernet, som er et av Østlandets største entreprenørselskaper og den sjette største byggentreprenøren i Norge. Selskapet har rundt 500 ansatte og en årlig omsetning på mer enn tre milliarder. Konsernet har en ambisjon om å være lokalt tilstede i regionene over hele Østlandet, og ser på Fredrikstad-regionen som et veldig spennende marked.

Ø.M. Fjeld-konsernet har blant annet stått for mange av de største prosjektene på Romerike, og har også vært sammenhengende tilstede med bygging på Gardermoen siden 1995. Ø.M. Fjeld ble etablert på Kongsvinger i 1948, og er i dag et av få gjenværende familieeide selskaper av denne størrelsen.

Gjennom overtagelsen av Asker Entreprenør i 2016, sikret konsernet verdifull tilgang til de vekstrike regionene rundt Oslo, Asker, Follo/Østfold og Hønefoss.

"Fredrikstad-regionen er en av de aller mest spennende regionene i hele Norge, og vi har et ønske om å bidra til ytterligere vekst og et høyt aktivitetsnivå i området. Med Ø.M. Fjeld-konsernet i ryggen har vi både kompetanse og ressurser nok til forhåpentlig å kunne spille en konstruktiv rolle sammen med private og offentlige aktører i Fredrikstad. Våre eiere på Kongsvinger har i mange år hatt et naturlig samarbeid med Kongsvinger Toppfotball og Ull-Kisa (Jessheim), men jeg har fått alle forsikringer om at det også er ønskelig å se Fredrikstad tilbake i toppen av norsk fotball," sier regionleder Bjørn Sikkeland i Asker Entreprenør

 

Vi i FFK gleder oss over den nye samarbeidsavtalen og ser frem i mot en spennende sesong sammen!

Annonse fra Obos-ligaen: