Årets Utviklingsspiller

Årets utviklingsspiller deles ut til den spilleren i FFK sin Utviklingsavdeling som har utmerket seg best det siste året. For 2020 falt valget på stopper-talentet Ethan Amundsen-Day!

Årets Utviklingsspiller er en ny utmerkelse for 2020. Tidliger har det kun vært Årets unge spiller, men fra 2020 har vi valgt å dele opp dette til to utmerkelser. En utmerkelse for den mest fremgangsrike spilleren i klubbens Utviklingsavdeling, og en for den mest fremgangsrike unge spilleren i a-troppen. 

Det er klubbens sportlige ledergruppe, bestående av Bjørn Johansen, Magnus Pettersen, Magnus Meling og Joacim Heier som beslutter vinnerne av utmerkelsene. 

Ethan Amundsen-Day er Årets utviklingsspiller for 2020, og har allerede tatt steget opp i a-troppen, på tross av at han fortsatt går på ungdomsskolen. Hver dag hentes han og kjøres tilbake til skolen av klubben, slik at han skal få deltatt på a-lagstreningene. 

Ethan har alle fysiske og tekniske forutsetninger, men mest av alt er han råsterk mentalt. Lervik-gutten har allerede vist seg verdig en plass i a-stallen, og med opprettholdt innsats og fokus er det gode muligheter for at Ethan får en strålende karriere. 

Vi gratulere Ethan som Årets utviklingsspiller 2020!

Annonse fra Obos-ligaen: