Årets tøffeste for rekrutt

Mandag kveld tar rekruttene turen til Jeløya og Bellevue, motstander er sterke Sprint-Jeløy.

Sterke på Bellevue
Sprint-Jeløy spilte i Postnord-Ligaen i 2015, men rykket ned både det året og i 2017 rykket de ned igjen og spiller nå i 4. divisjon, det laveste nivået klubben har spilt på siden 70-tallet. Ambisjonene er derfor store om å klatre igjen for den veldrevne og store klubben fra øya utenfor Moss. 
Både i 2015 og 2017 spilte Sprint-Jeløy på samme nivå som storebror Moss, men i dag er det igjen en relativt stor avstand mellom de to største klubbene i Østfolds nordligste kommune. 

Sprint-Jeløy har hatt en god sesong og ligger kun 4 poeng bak ledende Kvik Halden2. Hjemme på Bellevue har de sterke 8-1-1 på sine 10 kamper, forrige kamp feide de over Idd med 7-0. 
Selv om Sprint-Jeløy kun er 4 poeng bak tabelltoppen kan det se ut som om opprykkstoget er i ferd med å forlate perongen, Kvik Halden2 har en strålende sesong og kan plukke fra en skadefri a-tropp til alle rekruttkamper. At haldenserne skal ryke i to av sine fem siste seriekamper virker lite sannsynlig. 

Forrige oppgjør mellom lagene var på Stadion i våres, den gangen gjorde et for dagen svært ungt rekruttlag en av sine beste prestasjoner for året og vant til slutt med imponerende 5-2.

Fortsette rekken
For FFK sin del har det vært en solid oppsving på rekrutt den siste måneden. Etter en laber start på høstsesongen så har det virkelig blitt fart på toget til trener Magnus Meling. I mange av kampene har det vært særdeles unge lag, men unggutta har stått frem og sørget for 6 strake seire.

Fortsatt er en rekke spillere på a-laget ute med skade, noe som forgrener seg ned på rekrutt, men det er allikevel noen flere med denne gangen, her er troppen til dagens kamp:

Aleksander Karstensen, Daniel Johansson, Magnus Johansen, Oscar Jansson, Noah Bech Hermansen, Tomas Lopez Borgersen, Stian Stray Molde, Oscar Lopez Borgersen, Phillipe Koko, Markus Berg, Sakari Mattila, Anas Farah, Alexander Zoulakis, Eirik Vestby, Micael Lervik, Fredrik Stokke, Nicolay Solberg og Tim Nilsen. 

Kampstart på Jeløya er 19:45 - Vi håper mange tar turen for å støtte guttane i jakten på den 7. strake seieren!

Annonse fra Obos-ligaen: