Årets "Jeg er med-aksjon" er i gang!

FFK har hatt en pangstart på comebacket i Eliteserien. Nå ønsker klubben å gi ytterligere gass og inviterer byen til å bli med!

Kjemper med de store

Etter en drøy tredjedel av årets sesong ligger FFK pent plassert på en 3. plass i Eliteserien. Rundt oss finner vi flere av de økonomiske gigantene i Norsk fotball, med flere ganger ressursene til FFK. I tillegg har vi spilt oss til en kvartfinale i Norgesmesterskapet, den går på bortebane mot hovedstadslaget Vålerenga. En ev. semifinale er enten borte mot Stabæk eller hjemme mot KFUM. 

Vi ønsker å gi oss selv best mulige forutsetninger for å kjempe med de store hele veien ut i årets sesong, og frir derfor til vår fantastiske fotballby! 

Øremerkes til forsterkninger

Som alltid er årets "Jeg er med" aksjon rettet mot overgangsvinduet. Det åpner 17. juli og varer ut august. Alle kroner som kommer inn fra aksjonen øremerkes til spillerforsterkninger i sommer. 

«Ambisjon er å utnytte overgangsvinduet til å forsterke oss, samtidig er det en solid gjeng som spiller i hvitt og rødt om dagen, derfor er listen høy for å være kvalifisert til å komme til FFK. Økonomi er utvilsomt viktig når det kommer til spillerlogistikk, så vi er ekstremt glade for alle bidrag, vi lover å gjøre vårt beste for å utnytte hver krone til det maksimale!» Forteller Joacim Heier.

Kjøp en andel - vinn sesongkort for 2025-sesongen!

Nå kan du bidra både som privatperson eller bedrift, alle som bidrar med en andel eller flere, har mulighet til å vinne ett sesongkort for neste sesong. Vinneren trekkes når kampanjen er avsluttet!

Hvordan bidra?

Du bidrar ved å kjøpe en andel til kroner 100,-. Du kan selvsagt kjøpe så mange andeler du har lyst til. For hver andel man kjøper så legges det ett lodd i potten, som styrker dine vinnersjanser.

Det vil komme jevnlige oppdateringer på hvor mye som er samlet inn. 

Bidra som privatperson:
 
Vipps: 12460
Kontonummer: 1644.17.88189
Merk innbetalingen: "Jeg er med"

Annonse fra Eliteserien: