Andreas Hagen tilbake i Fredrikstad

Andreas Hagen vender tilbake til Fredrikstad som FFK sin nye assistenttrener!

3 år siden sist
Andreas Hagen spilte for FFK i 2019, men la skoene på hylla et par måneder ut i 2020 etter at en ny skade satt han på sidelinjen. Da gikk turen tilbake til FK Jerv og en jobb som assistent i trenerteamet til Arne Sandstø. 3 sesonger er gått, Jerv har både rykket opp fra OBOS-ligaen via en av tidenes kamper i Norsk fotball og kjempet med de store i Eliteserien i 2022. Nå kommer Andreas tilbake til Fredrikstad og FFK når han tiltrer jobben som assistenttrener fra januar og minimum de neste tre årene. 

- Jeg ser veldig frem til å komme tilbake til FFK og Fredrikstad. Familien trivdes utrolig godt i Fredrikstad sist, og jeg ser frem til å jobbe med både nye og gamle kjente inn mot en veldig spennende jubileumsesong med FFK! Forteller Andreas Hagen.

KJØP SESONGKORT HER!
KJØP SØRSIA+ ABONNEMENT HER! 

Arbeidsnarkoman fagmann
Siden Joakim Klæboe forlot FFK for en måned siden har Joacim Heier og Mikkjal Thomassen jobbet med å finne ny assistenttrener. Nå er arbeidet i mål og Heier passer på å rette en takk til et løsningsorientert Jerv.

- Vi er veldig godt fornøyde med ansettelsen, og vi må berømme Jerv for å se dette fra Andreas sitt perspektiv og lar han gå. Vi får en sterk fagmann og en arbeidsnarkoman som vil komplementere Mikkjal på en god måte. De har funnet tonen og fått et godt inntrykk av hverandre, så dette skal bli bra! Forteller Joacim Heier.  

Annonse fra Obos-ligaen: