Andreas Hagen til Jerv

Andreas Hagen gir seg i FFK og blir en del av trenerteamet til FK Jerv.

24 kamper og 5 mål
Andreas Hagen kom til FFK før 2019-sesongen etter flere år som en av nettopp Jerv sine beste spillere i OBOS-ligaen. Oslo-gutten hadde en frustrerende sesong med skadeutfordringer, men noterte seg allikevel for 24 kamper og 5 scoringer i FFK-drakta.

Nå har midtbaneeleganten fått en spennende mulighet til å gå inn i trenerteamet til Jerv i OBOS-ligaen, en sjanse som var umulig å si nei. 

- Kroppen har gitt sterke signaler om at nok er nok, og med den muligheten som dukket opp nå så blir dette totalt sett en god løsning for både meg og FFK. Jeg har vært trener ved siden av spillingen de siste årene og dette er veien jeg ønsker å gå. Denne muligheten gir meg og familien en langsiktighet og trygghet for fremtiden. Selv om det ikke gikk like godt sportslig som vi håpet i FFK, så har det vært en flott tid. Jeg har blitt kjent med masse gode mennesker i og rundt klubben, og skapt relasjoner jeg vil ha med meg videre. Jeg er stolt over å ha fått lov til å ha på meg FFK-drakta. Avslutter Andreas Hagen.

Ønsker Andreas lykke til
Andreas hadde kontrakt med FFK ut 2020, den blir nå avsluttet og Andreas slutter seg til Jerv umiddelbart. Sportslig leder Per-Mathias Høgmo har full forståelse for valget og ønsker Andreas lykke til med ny og spennende jobb.

- Andreas får en sjanse til å starte sin trenerkarriere i Jerv. Dette er noe han brenner for og skader har fremskyndet prosessen. Andreas er et trenertalent og viI ønsker han lykke til! Sier Per-Mathias.

Endringer på FFK Kvinner
Overgangen til Andreas byr ikke bare på endringer i spillertroppen til FFK sitt herrelag, det fører også med seg en endring i trenerteamet til FFK Kvinner.
Andreas sin bedre halvdel, Kelsey Hood, er som kjent hovedtrener for FFK sitt a-lag på kvinnesiden, men må nå naturlig nok gi seg når familien Hagen/Hood flytter til Grimstad.

FFK vil nå jobbe med ny hovedtrener og presenterer det så fort det er klart.

Annonse fra Obos-ligaen: