Anas med ny avtale!

Anas Farah (20) har sett pigg ut i år og har nå satt signaturen sin på en avtale ut 2022 med FFK!

Fortsatt bare 20 år
Anas Farah har vært med på a-laget til FFK i flere år allerede og det er lett å glemme at Trosvik-gutten bare såvidt har blitt 20 år. Etter flere skadeutfordringer fikk løpsmaskinen et gjennombrudd i 2018, en sesong han spilte totalt 20 kamper og scoret 4 mål. 2019-sesongen ble ikke som ønsket, men siden sommeren 2019 har Anas trent godt og på høsten var han dominerende for rekruttene med bl.a. 12 mål på 16 kamper. I år har han vist toppform gjennom hele den ekstremt lange oppkjøring som fortsatt holder det gående noen uker til. 

Knuste egen testrekord
Mandag satt Anas signaturen sin på en ny FFK-kontrakt, denne gangen ut 2022. At angriperen har jobbet hardt det siste året er det ingen tvil om, for 10 dager siden løp han lengst av FFK-spillerne og knuste samtidig sin egen bestenotering på Yo-Yo testen. Nå gleder han seg stort til å komme i gang med sesongen. 

- Jeg er veldig glad for å signere ny kontrakt, som Fredrikstad-gutt har jeg lyst til å få til noe med FFK. Jeg syns vi har sett bra ut i oppkjøringa og vi har en god tropp. Hvis vi klarer å holde oss skadefrie så tror jeg det blir et spennende år, Forteller Anas.

Veldig fornøyd med signeringen
Hovedtrener Bjørn Johansen er svært fornøyd med signeringen og håper Anas fortsetter den gode utviklingen han har vist de siste månedene. 

- Det blir meget spennene å se Anas i kommende sesong etter hans lengste skadefrie periode siden jeg kom til klubben. Han har ekstreme egenskaper med sin løpskraft og stor spillforståelse. Som en lokal gutt er det selvfølgelig ekstra hyggelig både for oss som klubb, for byen og for Anas selv at han er med videre. Avslutter Bjørn.

 

Annonse fra Eliteserien: