Alle mann i aksjon

Første kamp på 15 uker ble som ventet ingen festforestilling, men alle skadefrie spillere fikk 45 minutter i beina og endelig nærmer det seg sesongstart!

Grei treningsøkt
FFK og Kvik Halden har begge vært i normal trening en knapp uke og uke i stekende varme ble det naturlig nok et ganske lavt tempo ute på kunstgresset.
Det var gjestene fra Halden som fikk de første mulighetene, men avslutningene traff ikke skikkelig. Midtveis i omgangen fikk FFK en enorm mulighet når Riki Alba, Henrik Kjelsrud Johansen og Anas Farah kunne kontre mot en ensom forsvarer, men keeper reddet forsøket etter at Anas ble spilt fri av Alba. Kvik fikk også en stor mulighet, men Håvar Jenssen stoppet Kevin Krans som kom helt alene med sisteskansen. Mot slutten av omgangen kunne Alba satt 1-0, men headingen fra god posisjon gikk over målet.

I pausen ble det gjort tilsammen 17 bytter, når kampen var slutt hadde begge lag byttet tilsammen 20 stk. Etter hvilen ble det også et voldsomt værskifte når det gikk fra varmt sommervær til full regnstorm.

Andreomgangen ble noe rotete og mer åpent med mange sjanser begge veier. Kasander Getz debuterte for FFK og satt inn kampens eneste mål midtveis i omgangen. Begge lag kunne og burde scoret flere mål, bl.a. hadde begge lag hver sin avslutning i treverket.

2 kamper gjenstår
Det positive med dagens kamp var at alle 20 friske spillere i a-troppen fikk 45 minutter med drakta på igjen, og to juniorspillere fikk verdifulle minutter på banen. Adrian Hansen på indreløper og Samuel Gray på venstreback. Samuel fikk med det sin første kamp for a-laget!

Neste helg er det Asker som står på motsatt banehalvdel når vi tar turen til Føyka Stadion. Deretter venter Fram Larvik i generalprøven før det skal deles ut poeng på Florø Stadion 12. juli.

Håvar Jenssen (Aleksander Karstensen 45 min.)

Philip Aukland (Noah Bech Hermansen 45 min.)