Aleesami til KFUM

Ayoub Aleesami melder overgang til KFUM.

To år i FFK
Sommeren 2020, ved inngangen til den den corona-utsatte seriestarten, slet FFK med skader i bakre rekker og løsningen ble klubbløse Ayoub Aleesami. Lillebroren til tidligere landslagsspiller og tidligere FFK-spiller Haitam, ble raskt en fast brikke i FFK-forsvaret gjennom opprykkssesongen. Totalt startet han 14 av 19 kamper det året, og i 2021-sesongen var midtstopperen også som oftest på banen og spilte 28 av 33 kamper for FFK.

Denne sesongen har spilletiden blitt begrenset for Aleesami med 3 starter på 21 kamper, derfor velger FFK nå å la 26-åringen gå til KFUM. 

- Ayoub har gjort en flott jobb i FFK i to år, og kanskje mest skryt skal han ha for måten han har håndtert denne sesongen med mindre spilletid. Ayoub er i en alder hvor man ønsker å spille regelmessig, og ettersom han bor i Oslo blir en overgang til KFUM gunstig for han. For vår del er helhetsvurderingen at det er fornuftig å la han gå videre. Vi har bare gode ting å si om Ayoub og ønsker han lykke til videre! Forteller Joacim Heier. 

Totalt endte Aleesami med 51 kamper for FFK i denne omgang. 

Annonse fra Obos-ligaen: