Aleesami med ny avtale

Ayoub Aleesami (25) tok plass i FFK-forsvaret i fjor sommer og der ser han ut til å bli i mange år fremover.

Sulten gruppe som vil opp og frem
Ayoub Aleesami har stort sett kun vært med på oppløftende opplevelser i FFK-drakta. Fra han først tok plass i midtforsvaret fra start mot Kvik Halden på Halden stadion sommeren 2020, gjennom en eventyrlig høst, til inngang til årets sesong i OBOS-ligaen, så har Ayoub mer eller mindre alltid gått av banen med et smil. Nå håper midtstopperen på nye gode opplevelser i FFK de kommende årene.

- Veldig glad for å ha signert ny avtale. Jeg har veldig troa på dette prosjektet, vi har noe spennende på gang. Vi har en veldig fin gjeng her, en ung og sulten gruppe som vil opp og frem. Nå gleder jeg meg bare til sesongen begynner og mange år i Fredrikstad. Forteller Aleesami.

Late bloomer
Ayoub Aleesami kom til FFK fra Skeid i fjor sommer. Da hadde midtstopperen stått uten klubb siden OBOS-ligaen ble avsluttet senhøsten 2019. Med sin nye avtale er Aleesami klar for spill i FFK-trøya minimum ut 2023. Joacim Heier kan fortelle at Ayoub har vært høyaktuell for ny avtale en stund, og at han nå er veldig glad for å ha på plass midtstopperen i flere år fremover.

- Ayoub har tilført oss viktige egenskaper i vår måte å spille på. Han er offensiv og aggressiv i forsvarsspillet, og han har fart og mobilitet til å rette opp de gangene vi blir overspilt. Vi tror Ayoub er en «late bloomer» ettersom han ikke har den typiske toppfotball-skoleringen gjennom slutten av tenårene. Han er utrolig dedikert og målrettet i treningsarbeidet, han tar stadig nye utviklingssteg og er en stor bidragsyter i gruppa. Vi er veldig godt fornøyde med å ha med Ayoub over en lengre periode fremover. Forteller Heier. 

Foto: Pedro Lemos

Annonse fra Obos-ligaen: