Alba med ny avtale

Riki Alba (26) har satt penn til papir på en ny avtale med FFK!

Fotballspiller, lærer og filmstjerne!
Riki Alba kom til FFK sommeren 2019 etter å ha bøttet inn mål for Lørenskog i 3. divisjon, samtidig som lærerutdannelsen ble unnagjort. Den første høsten i FFK-drakt ble det mest rekruttfotball for Alba som dunket inn elleville 17 mål på 9 kamper og var helt avgjørende for at rekruttene rykket opp. Fra 2020-sesongen har imidlertid spissen etablert seg i startelleveren til "Bummen" og vært en sentral del av laget som har tatt stadig nye steg det siste halvannet året. 

8 scoringer og 5 assist ble det i opprykkssesongen 2020, på drøye 900 minutter fotball gir det målpoeng hvert 70. spilleminutt. I OBOS-ligaen har Samantha Fox sin bodyguard i Lange Flate Ballær 3 fortsatt å levere og står med 5 scoringer og 2 assist på sine drøye 1000 minutter så langt i år. Denne uken skrev han under på en ny avtale med FFK.

- Jeg er meget glad for å ha forlenget med klubben. I FFK har jeg funnet det jeg har manglet tidligere i karrieren, nemlig kontinuitet, stabilitet og et støtteapparat som har troen på meg. Jeg ser frem til å bidra til at vi tar nye steg. Vi har et utrolig spennende prosjekt på gang, noe jeg absolutt ville være en del av. Ikke minst så er Fredrikstad en fantastisk flott by, som jeg føler meg hjemme i. Forteller Riki Alba. 

Kulturbærer
Hittil har det blitt 44 kamper for FFK, men nå ligger det an til mange flere for Riki som med sin nye avtale er FFK-spiller minimum ut 2023-sesongen. Joacim Heier er veldig fornøyd med å ha med en av kulturbærerne i laget videre. 

- Riki er et treningsbeist og en sterk kulturbærer som virkelig viser hva dedikasjon er. Riki trener hardere enn de fleste og gjør alt han makter hver eneste dag for å hente ut potensialet sitt. I tillegg til målpoengene så gjør han en stor jobb for laget hver eneste kamp. Han går i press gang på gang og han tar de tunge løpene som åpner opp motstanderen gang på gang. Når man vil bygge lag og kultur er typer som Riki gull verdt. Sier Joacim Heier. 

Annonse fra Obos-ligaen: