AL Elektriske forlenger og øker

AL Elektriske er en voksende partner i FFK, nå er avtalen for 2022 klar!

Startet i 1990
AL Elektriske ble etablert for 32 år siden og har siden vokst til å bli en etablert lokal elektroinstallatør i Fredrikstad. Selv om nedslagsfeltet i hovedsak er Fredrikstad og Hvaler, tar AL Elektriske oppdrag i hele Østfold. Gjennom årene har bedriften opparbeidet en allsidig og bred kunnskap innen det meste innenfor El-installasjon. Arbeidsoppgavene kan være alt fra å koble opp en kontakt til å jobbe med komplisert skipselektronikk.

Jarle Larsen startet AL Elektriske i 1990 og er fortsatt daglig leder i dag. Med seg på eiersiden har han Ronny Larsen og Geir Begby. Sistnevnte ser frem mot en ny sesong med FFK. 

- AL Elektriske er engasjert i fotball og gjennom klubben kan vi bygge og pleie både relasjoner og samarbeid, som er viktig for oss. Forteller Geir Begby. 

KJØP SESONGKORT FOR 2022!

Bredt nettverk
FFK sitt partnernettverk har de siste årene bestått av ca. 170 bedrifter. Variasjonen innen bransjeområder er stor og gjør nettverket interessant for de fleste, enten du er stor eller liten aktør i næringslivet. Markedsleder Anders Østli er glad for å ha med AL Elektriske på en ny og større avtale, og tror det brede nettverket er en viktig årsak til hvorfor bedrifter samarbeider med FFK. 

- AL Elektriske er nok en bedrift som forlenger og øker samarbeidet, det er vi selvsagt veldig glade for og setter stor pris på tilliten. Bedrifter som AL Elektriske, som leverer tjenester til både små private oppdrag til store prosjekter, blir kjempegode partnere å ha i et nettverk. Den type allsidighet i nettverket gjør det fruktbart for mange å være med, noe vi ser at mange ser verdien av. Avslutter Østli. 

Vi ser frem til en spennende sesong på Stadion, sammen med AL Elektriske.

Sammen er vi sterke!

Annonse fra Obos-ligaen: