Addero forlenger og øker

Addero ser FFK som en viktig aktør for Fredrikstad og byens attraktivitet, nå er avtalen forlenget og økt!

Kunder over hele landet
Addero AS er et autorisert regnskapsførerselskap med kontor i Hydrogen-fabrikken ved Gamlebyen i Fredrikstad. De har ingen geografisk begrensning i kunderelasjoner, ettersom digitale og skybaserte verktøy er en sentral del av virksomheten, dette gir god samhandling overfor kundene. Tjenestene er innen regnskap og rådgivning utføres relasjons- og verdibasert – med fokus på å være en sparringspartner for kunder i SMB-segmentet.

Addero ser det som en lokal forpliktelse å støtte opp under FFK-satsningen, daglig leder Torfinn Lundblad mener FFK betyr mye for Fredrikstad. 

- Vi deler klubbens verdier og syn på langsiktighet og kontinuitet, kompetanse og smart jobbing for å etablere seg i toppen, hvor klubben hører hjemme! Vi gleder oss til sesongen og både håper og tror på at FFK tar steget til toppen i norsk fotball – det betyr mye for byens attraktivitet, for innbyggerne og næringslivet! Forteller Lundblad. Forlenger og øker
Salgs- og Markedsleder Anders Østli er strålende fornøyd med at nok en bedrift forlenger samarbeidet, og ikke minst at nok en bedrift øker samarbeidet. Østli forteller om hektiske dager for å komme i mål med budsjettet. 

- Vi har et ambisiøst mål for året. Ikke nødvendigvis med tanke på budsjettet, men med tanke på arbeidsmengden. Vi jobber på for harde livet hver eneste dag, kveld som helg, og satser på å være i mål med alle partnerne innen seriestart. Forteller Anders Østli. 


Annonse fra Obos-ligaen: