Christoffer Honningsvåg til FFK

Christoffer Honningsvåg ledet Sparebank 1 Østfold Akershus Akademiet høsten 2019, nå er han klar for enda flere oppgaver i FFK!

Christoffer Honningsvåg tok turen fra Sogndal til Fredrikstad i 2019 og jobber for Kråkerøy IL. Høsten 2019 tok han over ansvaret for Sparebank 1 Østfold Akershus Akademiet i FFK og ga det et solid løft både i kvalitet og deltagelse. 
Nå går han enda tyngre inn i FFK og komplementerer trenerteamet til G16 sammen med Øyvind Høgmo, samt får ansvaret for alle fotballskoler, fotballcuper og ikke minst Sparebank 1 Akademiet. 

- Jeg er ydmyk og vil takke for muligheten, både ovenfor FFK og ikke minst Kråkerøy som er med på å legge tilrette for at dette er mulig. Gleder meg utrolig mye til å komme skikkelig igang og er overbevist om at dette blir et fruktbart samarbeid også utover 2020. Forteller Christoffer.

Christoffer er en ung og fremadstormende trener som nylig fullførte UEFA B-lisensen med toppkarakterer. Fra før har han også NFF Trenerveileder og holder i disse dager på med Spillerutvikler B-lisensen. Ansettelsen i FFK er også et spennende steg i samarbeidet mellom Kråkerøy og FFK ettersom Christoffer vil fortsette sine oppgaver for naboklubben vår og i sum kunne dedikere seg fullt og helt til fotballen fra og med 2020. 

Påmeldingen til Sparebank 1 Østfold Akershus Akademiet er i full gang. Første trening er i Østfoldhallen fredag 24. januar. Les mer om akademiet og påmeldingen her.
Sparebank 1 Østfold Akershus Akademiet!

Annonse fra Obos-ligaen: