9 på rad for rekrutt

Det ble en hyggelig kveld på Stadion når rekruttene tok sin 9. strake seier med komfortable sifre mot SFK.

FFK sine rekrutter har hatt en fin rekke med kamper i høst og stod før kveldens oppgjør med 8 strake seire i 4. divisjon. Mandag kveld var det klart for den 23. serierunden av totalt 26. Motstander var Sarpsborg FK som har plassert seg på nedre halvdel av tabellen, men med relativt komfortabel avstand ned til nedrykk.

Nieves åpnet ballet
Rekruttene gikk ut offensivt og allerede etter 30 sekunder skulle nok Philip Aukland hatt et straffespark, men dommeren lot det gå.
Det skulle allikevel ikke gå så lang tid før FFK var i ledelsen. Maikel Nieves satt inn både 1-0 og 2-0 etter henholdsvis 20 og 30 minutter. Begge etter raske overganger og komfortable avslutninger fra Nieves.

Etter 38 minutter var Nicolay Solberg på farten, tok en ned en cross på kassa og hamret inn 3-0 på volley.
Like etterpå var Solberg svært nærme enda en scoring, men headingen fra kort hold gikk i nettveggen.

Helt på tampen var Tim Nilsen på plass nok en gang og vippet inn 4-0 alene med keeper.
Flott omgang av rekruttene som holdt høyt tempo og skapte masse sjanser de første 45 minuttene.

Full kontroll etter hvilen
I hvilen gikk både Maikel Nieves og Tim Nilsen ut, de ble erstattet av kjappfotingene Eirik Vestby og Micael Lervik.

Alexander Zoulakis ble spilt fint gjennom etter 55 minutter og trillet ballen pent forbi SFK-målvakten. 5-0 og full kontroll for FFK. Noen minutter senere gikk Nicolay Solberg ut og overlot plassen sin til Daniel Willadsen, dermed var også snittalderen utpå banen redusert til 20 år.

FFK fortsatte å ha ballen mer eller mindre hele tiden, men det ble lengre mellom målsjansene på Stadion. Etter 70 minutter var det nok for Philip Aukland som ble erstattet av Oscar Øren.

Aleksander Karstensen hadde en svært rolig dag på jobben, men måtte i aksjon en gang i andreomgang når SFK kom på en sjelden visitt og skapte en god sjanse, men der var Karstensen på plass med en god redning. Etter 80 minutter kom nok et bytte når Oscar Lopez Borgersen gikk av og Anas Farah kom inn.

Like før slutt fikk også Sakari Mattila spille et par minutter da han erstattet Alexander Zoulakis. Han fikk akkurat vært med på at FFK scoret kveldens siste mål når Daniel Willadsen la på til 6-0.

Ny flott seier for rekruttene som er i fin flyt med sine 9 strake seire!

3 kamper igjen
Rekruttene har nå solide 55 poeng på 23 kamper og leder tabellen når det gjenstår 3 kamper.
Neste kamp er borte mot Rakkestad, som også er årets siste seriekamp på bortebane. Den kampen spilles mandag 14. oktober.