7 på rad for rekrutt

10 timer i buss natt til mandag var ingen hindring når rekrutt tok en råsterk seier borte mot topplaget Sprint-Jeløy. Tim Nilsen var en av mange som leverte varene med sine involveringer i alle 3 målene!

Flere av spillerne i gårdagens rekruttkamp på Jeløya ladet opp med en 10 timers busstur på tvers av landet og var hjemme i Fredrikstad på morgenkvisten mandag. Noen timer senere var det viktig kamp på Bellevue mot Sprint-Jeløy, her hentet guttane frem innsatsen nok en gang og tok en solid seier, den 7. i rekken.

Sprint best før hvilen
Hjemmelaget åpnet friskt og hadde gode sjanser tidlig i kampen, Aleksander Karstensen var patent og ryddet opp med et par gode redninger.
Kampbildet var som det ofte er med et stort ballinnehav for FFK, mens motstanderen hogger til når de vinner ball. Spring var gode den første halvtimen og var skummelt frempå flere ganger, uten å få ballen i mål bak en solid Karstensen i FFK-målet.

Anas Farah satt en ball i nettet sent i omgangen, men linjemann var oppe med flagget for det som må ha vært en hårfin offside. Like etterpå var Tim Nilsen nærme, etter et godt angrep på venstresiden avsluttet han like utenfor målet med en fin avslutning.
Ingen mål til pause etter en omgang hvor hjemmelaget hadde flest muligheter.

Tim involvert i alle målene
I hvilen la Magnus Meling og trenerteamet om formasjonen og det så umiddelbart ut som et smart trekk. FFK fikk mer kontroll på oppgjøret og allerede etter snaue 50 minutter vant Tim Nilsen ballen høyt i banen og spilte fri Anas Farah som klinisk satt inn 1-0 i det lengste hjørnet.

10 minutter var Tim Nilsen den som satt ballen i nettet, han ble spilt på blank kasse etter en strålende prestasjon av Phillipe Koko på høyresiden. En Koko som forøvrig spilte en meget god andreomgang. FFK hadde kontroll etter dette og kunne satt spikeren i kista. Isteden ble det spenning på overtid da hjemmelaget reduserte på et innlegg som ble kriget i mål.

Sprint-Jeløy sendte frem det de hadde og da ble det rom for FFK og spesielt Tim Nilsen som ble spilt i bakrom og felt av en utrusende keeper. Straffen tok Phillipe Koko med den største sikkerhet og satt inn 3-1 i det 94. spilleminutt.

En tett, jevn og ikke minst god 4. divisjonskamp ender med FFK seier etter en solid laginnsats fra alle mann!

5 kamper igjen
Nå har 12 av 14 lag spilt 22 kamper, unntaket er FFK og Sparta Sarpsborg som torsdag kveld skal sørge for at alle lag i avdelingen har 4 kamper igjen å spille.
Kvik Halden 2 slo Østsiden med 4-3 mandag kveld og beholder serieledelsen, 3 poeng foran FFK som kan gå forbi med seier over Sparta på torsdag.

I teorien kan fortsatt Sprint-Jeløy vinne avdelingen, men mest sannsynlig blir det en duell mellom de to rekruttlagene til FFK og Kvik Halden om å få spille kvalifisering mot Sandefjord 2, som allerede har vunnet 4. divisjon avd. Vestfold.

Neste kamp er Sparta Sarpsborg - FFK på Spartabanen torsdag 3. oktober klokka 19:30.