3 poeng hjem fra Oslo

FFK spilte mye fin fotball og skapte mange sjanser mandag kveld. Scoringer av Kaptein Kjell og Maikel sørget for 2-0 på Intility.

FFK reiste til Oslo mandag kveld for å møte Vålerenga sine talentfulle rekrutter, det ble en spennende kamp hvor avgjørelsen først kom etter 85 minutter.

Sjanse på sjanse
Vålerenga startet oppgjøret med et skremmeskudd som Jenssen måtte slå unna, men deretter var det FFK som sto for det meste før pause.

Den ene store sjansen etter den andre produserte rødbuksene, men det var først etter 19 minutter ballen havnet i nota da Kaptein Kjell stanget inn en god corner fra Drage. FFK fortsatte å skape sjanser, men det ble med den ene scoringen før hvilen.

Maikel avgjorde
Andre omgang startet med en stor sjanse til FFK, men det ble etter hvert en mindre underholdende omgang, samtidig som spenningen steg. Vålerenga skapte ikke de store sjansene, men de lettbeinte ungguttene var fryktløse og fintspillende til tider.

FFK skapte en del gode sjanser også denne omgangen, men først 5 minutter før slutt fikk Maikel en fin stikker inn i feltet av Lindström, han vendte opp og plasserte kula bort i lengste hjørnet til 2-0. Det ble også sluttresultatet, og FFK tar med det årets 11. seier av 11 mulige. En godkjent prestasjon spillemessig i Oslo, så har vi samtidig satt en del avslutninger i banken til senere i sesongen.

På den positive siden tar vi også med oss 3 debutanter, 2 av de fra egne rekker. Oscar Jansson, Alexander Zoulakis og Hasan Duman fikk alle sine første minutter for FFK i dag!

Skeid neste
Lørdag er vi tilbake på Fredrikstad Stadion for å spilles årets 4. seriekamp. Denne gangen er det tradisjonsrike Skeid som kommer til plankebyen. Kampstart er 16:00.