#28 - Stjørdals Blink

3 serierunder gjenstår av årets OBOS-liga. Mandag reiser FFK til Stjørdal for nok en tøff duell mot Blink.

Kan slippe seg løs
Stjørdals Blink har hatt en tung sesong i årets OBOS-liga. Før sommeren sprakk nyheten om økonomiske problemer i Blink. Klubben som hadde overrasket alle med opprykk til OBOS-ligaen og kjempet seg heroisk til en plass på nest øverste nivå tre år på rad, stod ovenfor langt større problemer enn dem man møter utpå banen. Gjennom lønnskutt, spillerflukt og bidrag fra både kommune, næringsliv og lokalsamfunn, har Stjørdals Blink kommet seg gjennom sesongen økonomisk, men klarte ikke å redde plassen sportslig. 

Etter kun 6 poeng på sesongens første 17 kamper, så det vanskelig ut, men en sterk periode i august ga håp. 8 poeng ble samlet inn på 4 kamper, inkludert seire mot Grorud og Stabæk på hjemmebane. Så sa det dessverre stopp, og forrige helg ble spikeren satt i kista. Dermed er sesongens tre siste oppgjør uten nevneverdig betydning for Stjørdals Blink. Trønderne kan slippe seg løs og spille med lave skuldre de siste rundene, før laget og klubben starter forberedelsene på veien tilbake i 2023. 

Reiser mandag morgen
Mandag morgen setter FFK-spillerne seg på bussen til Gardermoen og fly til Stjørdal. Etter godkjente kamper mot Skeid (3-3) og Mjøndalen (2-1), ble det en real nedtur mot Bryne (1-3) forrige mandag. Joakim Klæboe og mannskapet hans skal prøve alt de kan å finne tilbake til den gode førsteomgangen mot Mjøndalen for to uker siden. 

Henrik Kjelsrud Johansen og Philip Aukland er som kjent ute for resten av sesongen, mens Tage Johansen måtte gå av etter bare 10 minutter mot Bryne og blir ikke klar til kampen i Trøndelag. Ingen spillere har karantene denne runden. 

Kampstart i Stjørdal er klokka 18:00 på mandag. 

Husk FFK mot Brann på Fredrikstad Stadion lørdag 22. oktober kl. 15:00. Det er allerede solgt over 4500 billetter til kampen og det er ventet mange supportere fra Bergen til oppgjøret. I tillegg til fotballkamp er det OBOS Fanzone+ i timene før kampstart, og du får 2 billetter til prisen av 1 gjennom FFK sitt samarbeid med Kreftforeningen til denne kampen. 

Kjøp billetter i FFK Appen eller her: FFK - Brann! 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 15.10.2022, oppdatert: 17.10.2022
Skrevet av: Fredrikstad FK