#26 - Mjøndalen

Endelig klart for OBOS-liga på Stadion igjen! Søndag klokka 14:00 sparkes FFK mot Mjøndalen i gang!

Store endringer
Akkurat som i FFK, så har det skjedd store endringer i Mjøndalen i løpet av 2022. Daglig leder har sluttet, hovedtrener i 16 år har sluttet og assistenttrener har sluttet. I tillegg har klubben økonomiske utfordringer og styrer mot et relativt stort underskudd dette året. 

Sportslig startet sesongen ekstremt bra med 7 seire på de første 8 rundene og tabelltopp. Deretter stoppet det fullstendig for bruntrøyene som bare tok 1 seier på de neste 13 seriekampene. Kevin Nicol rykket opp i gradene og har ansvaret som hovedtrener ut sesongen, under hans tid har det blitt litt mer sving på sakene og Mjøndalen står med sterke 3 seire på de siste 4 kampene før laget tar turen til Østfold på søndag. 

Borteformen har ikke vært all verdens gjennom sommeren og høsten, men etter 4 strake tap på bortebane ble det en etterlengtet seier på bortetur mot Stjørdals Blink forrige runde. 

Kun to mann ute
Skadesituasjonen har vært positiv den siste tiden og de siste ukene er det kun Henrik Kjelsrud Johansen og Philip Aukland som har manglet. Begge er dessverre ikke med i helgen heller. Utover det er det ingen karantener og trenerteamet kan velge mellom 22 kampklare spillere til 20-mannstroppen på søndag! 

Billettsalget er i gang, du kjøper din billett i FFK Appen eller her: FFK - Mjøndalen
NB! Kampstart på søndag er klokka 14:00!

Annonse fra Obos-ligaen: